Van Gerwen meld zich af voor Premier League vanwege rugklachten PDC
PDC

Van Gerwen meld zich af voor Premier League vanwege rugklachten

Van Gerwen meld zich af voor Premier League vanwege rugklachten

Michael van Gerwen zal deze week niet in actie komen op de Premier League vanwege rugklachten. De nummer 1 van de wereld volgt daarmee het doktersadvies op om de kans te vergroten dat hij dit weekend kan deelnemen aan de UK Open dat dit weekend gespeeld zal worden. Dit weekend hoopt de Nederlander dus weer aan de oche te staan. Michael zal samen met zijn team donderdag kijken of hij mee zal doen aan de UK Open, kondigde de Brabander aan via zijn Twitteraccount.

Vanwege het wegvallen van Michael van Gerwen in het programma van de vijfde Premier League speelavond, zal Dave Chisnall tweemaal in actie komen. Eerst speelt Chizzy tegen Raymond van Barenveld om het vervolgens aan het eind van de avond op te nemen tegen James Wade.

Michael van Gerwen zal in de achtste speelweek twee maal in actie komen. De Nederlander zal dan spelen tegen James Wade en Raymond van Barneveld.

Het gewijzigde speelschema van donderdagavond is hieronder te bekijken.

Programma Premier League speelweek 5
Dave Chisnall v Raymond van Barneveld
Jelle Klaasen v Kim Huybrechts
Gary Anderson v Phil Taylor
Adrian Lewis v Peter Wright
James Wade v Dave Chisnall

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws