Speelschema International Darts Open dag 2: nog 4 NL-ers in de strijd PDC
PDC

Speelschema International Darts Open dag 2: nog 4 NL-ers in de strijd

Speelschema International Darts Open dag 2: nog 4 NL-ers in de strijd

Zaterdag wordt in de Sachsenarena in het Duitse Riesa de tweede ronde van het International Darts Open gespeeld. Dit is de vierde van vier European Tours en dus zal zondagavond bekend zijn welke 32 spelers er naar het European Championship mogen. .

In de tweede ronde spelen de winnaars van vrijdag tegen een van de 16 geplaatste spelers. In deze ronde stromen onder andere Michael van Gerwen en José de Sousa, die vorig weekend nog de European Darts Grand Prix won, in.

In de middagsessie treft Danny Noppert Adrian Lewis. De Fries wist in de tweede ronde van het German Darts Championship, de tweede European Tour van 2020, nog met 6-2 af te rekenen met Jackpot. Ron Meulenkamp neemt het op tegen Dave Chisnall. Ron zal deze wedstrijd moeten winnen om in de top 32 van de European Tour Order of Merit te blijven, want anders gaat Stephen Bunting of Andy Hamilton hem voorbij. Aangezien deze heren in de avond tegen elkaar spelen. Bunting komt bij een overwinning eveneens op 4.000 pond te staan, maar staat hoger op de Order of Merit dan The Bomb, terwijl Hamilton bij een overwinning op 5.000 pond komt.

De avondsessie begint met een herhaling van een tweede ronde partij van de European Darts Grand Prix van vorige week, wanneer Martijn Kleermaker en Krzysztof Ratajski het podium betreden. Michael van Gerwen neemt het op tegen Madars Razma. De enige officiële ontmoeting tussen beide heren eindigde in het voordeel van de Let.

Zaterdagmiddag 13.00 uur
Jamie Hughes v Steve West
Adrian Lewis v Danny Noppert
Michael Smith v Martin Schindler
Joe Cullen v Robert Marijanovic
Daryl Gurney v Scott Baker
Dave Chisnall v Ron Meulenkamp
James Wade v Andreas Harrysson
Rob Cross v Franz Roetzsch

Zaterdagavond 19.00 uur
Krzysztof Ratajski v Martijn Kleermaker
Stephen Bunting v Andy Hamilton
Nathan Aspinall v Jason Lowe
Mensur Suljovic v Gabriel Clemens
Michael van Gerwen v Madars Razma
Gerwyn Price v Ross Smith
Jose De Sousa v Max Hopp
Ian White v Jesus Noguera

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws