Beelden van bijzondere werpstijl van deze speler op de Amateur Darts Circuit algemeen nieuws
algemeen nieuws

Beelden van bijzondere werpstijl van deze speler op de Amateur Darts Circuit

Beelden van bijzondere werpstijl van deze speler op de Amateur Darts Circuit

We hebben al diverse bijzondere werpstijlen gezien en deze keer kunnen we er één toevoegen aan die verzameling.

Op de Amateur Darts Circuit gooide David Mayes namelijk op geheel eigenwijze zoals te zien is op deze beelden.

Beelden van bijzondere werpstijl van deze speler op de Amateur Darts Circuit

We hadden onlangs nog een jeugdspeler die met een hakbijl beweging de pijlen naar het bord smeet en bij de naam Yuya Higuchi zullen bij velen ook nog wel een lampje gaan branden. Het is een kleine selectie uit veel bijzondere manieren om de pijlen naar het bord te gooien.

Het mooiste is dat het in geen van deze gevallen als fout kan worden bestempeld omdat er geen goed en slecht is wanneer het aankomt op de werpstijl. Natuurlijk zijn er wel manieren van gooien waar je de vraagtekens bij kan zetten maar als het goed aanvoelt dan is er geen reden om daar van af te wijken.

Co Stompé is daar misschien wel het levende bewijs van want wanneer je begint met darten dan zal niemand het advies geven om stijl te kopiëren maar voor The Matchstick heeft het waanzinnig goed gewerkt in zijn carrière.

Petri Korte was ook een speler bij de PDC waarbij iedereen met verbazing stond te kijken als hij zijn pijlen naar het bord gooide. Hij hield zijn andere pijlen namelijk min of meer voor zijn ogen en daarmee leek hij zichzelf het zich te ontnemen op het bord. Toch heeft hij het ook niet onverdienstelijk gedaan en wist hij gemiddelden te gooien waar velen alleen maar van kunnen dromen.

En dat geldt voor bijna alle bijzondere worpen die voorbij komen omdat ze het in ieder geval hebben geschopt tot een toernooi op een livestream of zelfs het podium van een televisietoernooi.

Shayne Burgess maakte er wel een gevaarlijk iets van want hij haalde zijn pijl zo ver naar achteren dat de kijkers bang waren dat hij zich nog een keer zou bezeren. De punt van zijn pijl kwam namelijk angstig dichtbij zijn oog maar toch is dit altijd goed gegaan en was dit ook voor hem een stijl die goed werkte.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws