Darryl Pilgrim Imponeert tijdens Modus Super Series 5 Week 2 en wint, Olde Kalter semis algemeen nieuws
algemeen nieuws

Darryl Pilgrim Imponeert tijdens Modus Super Series 5 Week 2 en wint, Olde Kalter semis

Darryl Pilgrim Imponeert tijdens Modus Super Series 5 Week 2 en wint, Olde Kalter semis

In een ongelooflijke vertoning van dartstalent heeft de 36-jarige Engelse darter Darryl Pilgrim de dartswereld doen versteld staan tijdens Week 2 van de Modus Super Series 5. Op afgelopen dinsdag gooide Pilgrim een verbluffend gemiddelde van 122.69 in de groepsfase tegen de Nederlander Dennie Olde Kalter, die met 4-0 werd verslagen. Maar dat was nog niet alles: Pilgrim liet zijn klasse zien door ook een perfecte 9-darter te gooien tegen Scott Taylor via 180-180-T20-T15-D18. Wat een fenomenale week voor Darryl Pilgrim!

De lijst van prestaties van Pilgrim lijkt eindeloos:

- Een gemiddelde van 118 om het record te breken.

- Een gemiddelde van 122 om het record NOGMAALS te verbreken.

- Een 9-darter gooien, de kroon op zijn prestaties.

- Het uitgooien van de "big fish" finish (170).

- Meerdere wedstrijden met een gemiddelde van boven de 100.

- Het winnen van Week 2 met een indrukwekkende 150-finish.

"Mister Perfectie" lijkt de enige manier te zijn om Darryl Pilgrim te beschrijven na deze buitengewone prestaties. Zijn succes bereikte een hoogtepunt toen hij groep A won, waardoor hij rechtstreeks naar de finaleavond van de Modus Super Series op zaterdag ging.

In dezelfde groep waren er ook Nederlandse deelnemers. Dennie Olde Kalter eindigde als derde en verdiende een plek in groep B, waar hij triomfeerde en zich ook kwalificeerde voor de finaleavond op zaterdag. Arjan Konterman eindigde in groep A op plek vier waardoor hij naar groep C ging. Helaas eindigde Arjan Konterman wederom als vierde in groep C en was daardoor uitgeschakeld.

Op zaterdag was het tijd voor de spannende finaleavond, met deelnemers Dennie Olde Kalter, Scott Taylor, Rob Collins, Justin Smith, Dom Taylor en natuurlijk Darryl Pilgrim. De halve finales waren intens, met Pilgrim die Nederlander Dennie Olde Kalter met 4-3 versloeg en daarmee bijzonder close was om 'the record man' te verslaan, en Dom Taylor die met 4-0 triomfeerde over Justin Smith.

De climax van de avond was de grand finale tussen Darryl Pilgrim en Dom Taylor. Met een dominantie van 4-0, een gemiddelde van 103.66 en een indrukwekkende 150-finish, stelde Pilgrim zijn status als kampioen van Week 2 van de Modus Super Series 5 veilig.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws