De Belg James Vanbesie denkt wedstrijd te hebben gewonnen maar dan gebeurt er dit algemeen nieuws
algemeen nieuws

De Belg James Vanbesie denkt wedstrijd te hebben gewonnen maar dan gebeurt er dit

De Belg James Vanbesie denkt wedstrijd te hebben gewonnen maar dan gebeurt er dit

Op de MODUS Super Series kwam deze keer James Vanbesien in actie en hij speelde hieirn onder andere een partij tegen Darius Labanauskas.

De Belg won in de beslissende laatste leg en daarmee was de winst binnen. Althans dat dacht hij want toen hij zijn tegenstander de hand wou schudden gebeurde dit.

De Belg James Vanbesie denkt wedstrijd te hebben gewonnen maar dan gebeurt er dit

Het gebeurt vaker dat een speler er wel eens naast zit maar er gebeuren ook dingen op de MODUS Super Series die bijna nooit voorkomen. Zo werd er vorige week nog geschiedenis geschreven toen voor de tweede keer ooit een double robin hood werd gegooid voor het oog van de camera.

In 87 jaar dat darten op televisie is te zien is dit alleen John Bowles gelukt tijdens het PDC WK van 2013. Toen gebeurde dit voor de allereerste keer en dat verbaasde iedereen inclusief de commentators.

Daar waar James Vanbesien deze keer in de fout ging was het eerder dit jaar juist zijn tegenstander die de mist in ging. Toen zag de Belg Darren Webster 22 op het scorebord staan en daarmee kom je voor de keuze te staan om rechtstreeks voor dubbel 11 te gaan of om te splitsen.

De Engelsman besloot om het allebei te doen en dat werkt natuurlijk niet. Want hij gooide een grote single 6 en liet daarmee 16 punten over. Maar de dubbel 8 werd gemist en hij raakte de dubbel die erboven zit en laat dat nu net de dubbel zijn die hij direct in eerste instantie nodig had.

Nu gooide hij zich dood en was de beurt voorbij ondanks dat hij de dubbel die hij in eerste instantie niet aandurfde dus zonder al te veel moeite wist te gooien.

Zo blijkt dat ook de grote namen in de dartswereld nog altijd opmerkelijke dingen meemaken waarvan je dacht dat ze alleen zouden voorkomen bij de recreanten die doordeweeks competitie spelen op eigen niveau

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws