Eerder bekend gemaakte ADC Tour toernooien tellen ook voor ADC European Ranking algemeen nieuws
algemeen nieuws

Eerder bekend gemaakte ADC Tour toernooien tellen ook voor ADC European Ranking

Eerder bekend gemaakte ADC Tour toernooien tellen ook voor ADC European Ranking

De afgelopen weken heeft ADC Europe de Nederlandse Tour, Belgische Tour en Duitse Tour bekend gemaakt. Tijdens deze Tours maken spelers kans om zich te kwalificeren voor de MODUS Super Series en de ADC European Grand Prix 2024.

Alle toernooien die in 2024 georganiseerd zullen worden in de Benelux en Duitsland zijn open voor alle ADC Europe leden, ongeacht welke nationaliteit. Daarnaast zal er dan ook een ADC European Ranking bijgehouden worden, waarvan de beste 8 spelers zich ook zullen kwalificeren voor de MODUS Super Series en zal deze ook de seeding bepalen voor de ADC European Grand Prix, die aan het einde van het seizoen gehouden zal worden. Meer informatie over dit uitnodigingstoernooi zal later bekend gemaakt worden.

Dit houdt dus in dat alle nationaliteiten deel kunnen nemen, aan welk ADC Europe Tour toernooi dan ook en naast het nodige prijzengeld, ook rankingpunten voor de ADC European Ranking kunnen verdienen.

Daarbij willen wij benadrukken dat dit enige mogelijkheid is voor spelers van het vaste Europese land om zich te kwalificeren voor de MODUS Super Series!!

Komende zaterdag 17 februari 2024 en zondag 18 februari 2024 zullen de eerste toernooien gehouden worden voor de Dutch Darts Tour in Ooltgensplaat. Schrijf je dus gauw in!!

Voor meer informatie en inschrijving: www.amateurdarts.eu of bekijk de social media berichten op Facebook, Twitter en of Instagram.

ddt 1 ddt 2 ddt 3
belgium darts tour 2024

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws