Dartfestijn in Zwartebroek: Op 9 februari een koppeltoernooi bij dorpshuis De Belleman Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfestijn in Zwartebroek: Op 9 februari een koppeltoernooi bij dorpshuis De Belleman

Dartfestijn in Zwartebroek: Op 9 februari een koppeltoernooi bij dorpshuis De Belleman

Het charmante Dorpshuis De Belleman in het schilderachtige Zwartebroek nodigt alle dartsliefhebbers uit voor een boeiende avond vol gezelligheid en competitie op vrijdag 9 februari 2024. Het levendige koppeltoernooi belooft een geweldige tijd, waar zowel doorgewinterde darters als enthousiaste nieuwkomers van harte welkom zijn.

Wanneer en waar?
Op 9 februari opent Dorpshuis De Belleman haar deuren om 18.30 uur, en het toernooi begint stipt om 19.30 uur. De Belleman, gelegen in het betoverende Zwartebroek in de gemeente Barneveld, biedt een sfeervolle setting voor een avond vol dartplezier.

Inschrijven en deelnemen
Wil je meedoen aan dit spannende koppeltoernooi? Schrijf je dan snel in! Inschrijven is eenvoudig en kan op twee manieren: stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 06-38 91 20 50. Voor last-minute beslissers is er zelfs de mogelijkheid om tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd in te schrijven. Wees er snel bij om zeker te zijn van je plek!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld bedraagt slechts €20,00 per koppel, en hiermee maak je niet alleen kans op de prestigieuze titel, maar ook op prijzengeld! De inleg wordt direct omgezet in een aantrekkelijke beloning voor de winnaars. Een kans om niet alleen je dartvaardigheden te tonen, maar ook met een mooie prijs naar huis te gaan.

Over Zwartebroek
Zwartebroek, gelegen in de Gelderse Vallei van de provincie Gelderland, is een charmant dorp met een rijke geschiedenis. Het is de perfecte locatie voor een gezellig samenzijn, waar de dartgemeenschap zich kan verenigen voor een avond vol plezier en competitie.

Mis het niet
Ben je klaar om je pijlen te richten op de overwinning? Schrijf je dan in voor het koppeltoernooi bij Dorpshuis De Belleman in Zwartebroek op 9 februari 2024. Een avond die belooft gevuld te zijn met competitie, vriendschap en onvergetelijke momenten. Mis het niet en maak je klaar voor een spetterend dartfestijn in het hart van Gelderland!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws