Jan Dekker vanuit Frimley Green "Ik ben een normale Hollandse jongen" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jan Dekker vanuit Frimley Green "Ik ben een normale Hollandse jongen"

Jan Dekker vanuit Frimley Green "Ik ben een normale Hollandse jongen"

Ook deze ochtend heeft Jan weer even de moeite genomen om Dartfreakz te voorzien van wat antwoorden op vragen die wij hem hebben voorgelegd.

Jan heeft het een speciale reden dat je met de polo met B.D.O. logo speelt?: Nee hoor heeft geen speciale reden ofzo. Vond dit meer gepast dan een shirt met P.D.C. logo haha!

Teammaatje Bart vroeg waar je blijft er is vandaag namelijk superleague tegen Blue Fingers?: Hoi Takema mannen ik heb helaas wat vertraging opgelopen in Engeland Sorry Takema, Komop Jongens!

Hoe kan je in godsnaam zo cool blijven op dat Lakeside podium?: Ik ben een normale Hollandse jongens, de ene keer heb je jezelf beter onder controle dan de andere keer.

Ken je Dean Winstanley en heb je al vaker tegen hem gespeeld?: Ja bij de laatste 8 van Open Duitsland ik verloor toen met 2-1 in sets laatste set gooit hij 2x een 11 darts terwijl ik na 4 worden ook op een dubbel stond in die beide legs.

Wat moeten de kijkers denken als Jan Dekker vanavond opkomt bij de halve finale Lakeside?: Daar geef ik liever geen antwoord op dat is namelijk aan de mensen zelf. Ik ga iedergeval me best doen!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws