Jimmy van Schie en Bradly Roes gaan komende week strijden tijdens Champions week algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jimmy van Schie en Bradly Roes gaan komende week strijden tijdens Champions week

Jimmy van Schie en Bradly Roes gaan komende week strijden tijdens Champions week

Afgelopen zaterdag wist Cam Crabtree de twaalfde week van de Modus Super Series te winnen door een overtuigende 4-0 overwinning op Ron Meulenkamp. Hiermee zijn de twaalf reguliere speelweken afgerond en is de line-up voor de Champions Week bekendgemaakt.

Naast de Nederlanders Jimmy van Schie en Bradly Roes, die respectievelijk week 6 en week 3 op hun naam schreven, zullen ook Reece Robinson, Conor Heneghan, Neil Duff, Andreas Harrysson, Bradley Brooks, Ciarán Teehan, Beau Greaves, Darius Labanauskas, Andy Davidson en Cam Crabtree deelnemen aan de Champions Week.

In de Modus Super Series arena in het Engelse Portsmouth strijden deze twaalf weekwinnaars om de titel en een prijzengeld van 20.000 Britse ponden. Conan Whitehead was de eerste kampioen, gevolgd door Raymond Smith (serie 2), Luke Littler (serie 3 en 4), Jim McEwan (serie 5) en Scott Taylor, die serie 6 won. De kampioen van de zevende serie zal zaterdagavond worden gekroond.

De Champions Week belooft een spannend spektakel te worden met topdarters die allemaal hun zinnen hebben gezet op de prestigieuze titel en het bijbehorende prijzengeld. Mis niets van de actie en volg het laatste nieuws op dartfreakz.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws