Ron Meulenkamp haalde de finale van week 12 Modus Super Series waar Cam Crabtree won algemeen nieuws
algemeen nieuws

Ron Meulenkamp haalde de finale van week 12 Modus Super Series waar Cam Crabtree won

Ron Meulenkamp haalde de finale van week 12 Modus Super Series waar Cam Crabtree won

Ron Meulenkamp is de winnaar geworden van groep A, net voor Johann Brouwer uit Urk die als tweede eindigde. Naast Meulenkamp en Brouwer was ook Dennis van der Ende uit het Drentse Borger van de partij.

Dennis van der Ende eindigde als vijfde in groep A waar 'The Bomb' domineerde. Van der Ende speelde in groep C, gescheiden van Brouwer die in groep B streed om plaatsing voor de finals night. Van der Ende werd vierde in groep C, waar alleen de bovenste twee doorgaan naar de zaterdag. Scott Baker won deze groep met 16 punten, gevolgd door de 30-jarige Engelsman Ryan Furness met 12 punten.

In groep B kreeg Johann Brouwer de kans om zich te plaatsen voor de zaterdag in Portsmouth. Brouwer eindigde als vierde, net achter Andy Boulton, die als laatste naar de finals night mocht. Naast winnaar Cam Crabtree plaatsten ook Keelan Kay en Andy Boulton zich respectievelijk als tweede en derde voor de zaterdagavond. Zowel Keelan Kay als Andy Boulton wisten echter geen indruk te maken op de finals night en bereikten de halve finales niet.

Ron Meulenkamp, bekend als 'The Bomb', deed goede zaken op de zaterdagavond. Meulenkamp bereikte de finale door in de halve finale Scott Baker overtuigend zonder legverlies te verslaan. In de finale werd Meulenkamp echter met 4-0 verslagen door Cam Crabtree. In de openingsleg, die Meulenkamp begon, miste hij een kans op dubbel 16 nadat hij een pijl op de single had gemist. In de tweede leg miste Meulenkamp opnieuw dubbel 16 vanaf 106, waarna Crabtree 83 uitgooide. In de derde leg stokte Meulenkamp qua scores, wat leidde tot een tweede break op tops door Crabtree. Met een 14-darter won Crabtree uiteindelijk met 4-0 van Meulenkamp.

Al met al leverde Meulenkamp een sterke prestatie door de finale te bereiken, maar moest hij uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de jonge Engelsman Cam Crabtree.

Uitslagen knock-out 'Finals Night' speelweek 12 van de 7de serie Modus Super Series.

Halve Finale

Ron Meulenkamp - Scott Baker 4-0

Cam Crabtree - Chris Hurds 4-3

Finale

Ron Meulenkamp - Cam Crabtree 0-4

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws