Jimmy van Schie heeft de spannende zesde speelweek Modus Super Series 7 gewonnen algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jimmy van Schie heeft de spannende zesde speelweek Modus Super Series 7 gewonnen

Jimmy van Schie heeft de spannende zesde speelweek Modus Super Series 7 gewonnen

Jimmy van Schie uit Brabant was succesvol tijdens de zesde speelweek van de Modus Super Series. Deze darter uit Breda bereikte de 'finals night' op zaterdag en won de finale tegen Tom Sykes.

In de halve finale bleek Van Schie te sterk voor Wolfie Martin Adams. De Nederlander won met 4-0 van de ervaren Adams. Aan de andere kant van het schema won Sykes met 4-3 van Kurt Parry in hun halve finale. Darryl Pilgrim en Reece Colley bereikten ook de 'finals night', maar slaagden er niet in om uit de groepsfase te komen. Darryl Pilgrim bevond zich samen met Van Schie en Kurt Parry in groep 1 op zaterdag, waar ze alle drie gelijk eindigden. Een 9-darts shootout moest uitmaken welke twee spelers naar de halve finale zouden gaan. Jimmy van Schie won deze shootout met 340 punten, gevolgd door Parry met 325 punten, terwijl Pilgrim achterbleef met 282 punten.

Van Schies avontuur in Portsmouth begon in groep A op Tweede Paasdag, samen met Damian Mol. Groep A, gespeeld over de eerste drie dagen, werd gewonnen door Darryl Pilgrim. Jimmy van Schie eindigde als vierde, en Mol werd laatste in deze groep. Beide Nederlanders vonden zich vervolgens terug in groep C, waar alleen de 'beste' twee doorgingen naar de zaterdag. Groep B werd gedomineerd door Martin Adams, met Kurt Parry en Tom Sykes respectievelijk op de tweede en derde plaats. In groep C was het spannend; Reece Colley won, waarna Jimmy van Schie en Damian Mol beiden eindigden met 12 punten op de tweede plek. Mol verloor met 4-1 van Nick Fullwell. Hoewel Fullwell al was uitgeschakeld, zorgde deze overwinning ervoor dat Mol net tekortkwam, waardoor Jimmy van Schie doorstroomde naar de 'finals night' en uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Kijk hieronder finals night terug hoe Jimmy van Schie kampioen werd.

schermafbeelding 2024 04 07 om 080636

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws