Komische beelden van een brutale 17-jarige Michael van Gerwen bij Ron Boszhard algemeen nieuws
algemeen nieuws

Komische beelden van een brutale 17-jarige Michael van Gerwen bij Ron Boszhard

Komische beelden van een brutale 17-jarige Michael van Gerwen bij Ron Boszhard

Michael van Gerwen is in de top van de dartwereld niet meer weg te denken maar 17 jaar geleden was hij nog hard op weg om er te komen.

Maar dat hij toen ook al niet op zijn mondje was gevallen blijkt wel uit dit interview dat hij had bij Zapp Sport met Ron Boszhard zoals te zien is op deze beelden.

download 1
https://www.sportvideos.tv/video-michael-van-gerwen-being-cheecky-already-at-the-age-of-17-years-old/

Hij gaf tijdens het interview aan dat je heel goed moet sparen als je van darten wil kunnen leven. Inmiddels is zijn spaarrekening goed gevuld en kan hij er zonder problemen goed van leven. De bedragen die momenteel bij de Nederlander binnenkomen zijn waarschijnlijk een stuk hoger dan hij ten tijde van dit toernooi had kunnen bedenken.

Maar het karakter van de man uit Vlijmen is onverandert en ook op jonge leeftijd had hij al de praatjes waar hij deze dagen nog steeds bekend om staat. Zo ondervond ook Jonny Clayton onlangs toen hij het slachtoffer was van één van de grappen van Mighty Mike.

Van Gerwen zat naast Luke Humphies en Gerwyn Price waarop de 3-voudig wereldkampioen zegt: "Ik zit hier lekker aan de wereldkampioenentafel met Luke en Gerwyn. Hey Jonny, wat doe jij daar alleen aan tafel?"

Beelden van dit moment en een grinnikende Van Gerwen bekijk je hieronder.

Donderdagavond komt Michael van Gerwen weer in actie op de Premier League en dan staat Nathan Aspinall te wachten in de kwartfinale. Voor dartliefhebbers die niet over een Viaplay-account beschikken is er ook goed nieuws want deze Premier League-avond zal namelijk ook op SBS9 worden uitgezonden.

En wanneer we SBS9 zeggen dan bedoelen we eigenlijk de zender die inmiddels is omgedoopt tot ViaplayTV. De uitzending gaat om 20:00 uur van start en daarmee is darten weer terug op het open kanaal.

Hoeveel live toernooien er zullen volgen op ViaplayTV is op dit moment nog niet bekend.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws