Road to the Winmau met Jerry Hendriks algemeen nieuws
algemeen nieuws

Road to the Winmau met Jerry Hendriks

Road to the Winmau met Jerry Hendriks

We spraken Jerry Hendriks over zijn blik op de Winmau World Masters 2010. Als een van de weinigen heeft Jerry een 100 procent winstpercentage op de absolute nummer 1 van de wereld, Phil Taylor. Desondanks laat hij in dit interview weten dat hij zichzelf ziet als een underdog. Aan zijn training zal het niet liggen want naar verluid staat hij zelfs doordeweeks maar liefst 3 uur per dag te trainen.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb een wildcard gekregen van de BDO.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Met mijn ouders. We rijden naar Rotterdam en pakken daar de nachtboot van dinsdag op woensdag.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Zo veel mogelijk toernooien spelen, normale doordeweekse dagen 3 uur per dag trainen, Dinsdagavond ranking gooien bij No-score, Bachus superranking spelen en training met het Hemeco pro-darts team.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Gino Vos, Tony West, Toon Greebe en Rico Dera.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Een goede ervaring. Mijn eigen spel spelen en gewoon knalluhhh!

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Trainen, supporten van mijn trainingsmaten en relaxen.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik ben natuurlijk de underdog om de titel te pakken, maar weet wanneer ik eenmaal in de flow zit dat ik best wel voor verrassingen kan zorgen.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Open, eerlijk en een doorzetter.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Probeer altijd je beste kunnen eruit te halen en laat niks je doelen in de weg staan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws