Road to the Winmau met Thea Kaaijk algemeen nieuws
algemeen nieuws

Road to the Winmau met Thea Kaaijk

Road to the Winmau met Thea Kaaijk

Vandaag spraken we weer met een dame die zich heeft geplaatst voor de Winmau World Masters 2010. We zeggen bewust een dame omdat ze voor het eerst deelneemt aan het damestoernooi. Eerder nam ze al deel aan het meisjestoernooi maar omdat ze nu de magische leeftijd van 18 heeft behaald is het nu tijd om zich te meten met de dames. We hebben het hier over Thea Kaaijk en we legden ook haar de volgende vragen voor.

Hoe heb jij je geplaatst voor de Winmau World Masters 2010: Ik heb mijzelf geplaatst door het Tops of Holland 2009 te winnen.

Hoe reis je naar Hull en met wie: Ik reis naar Hull met de boot. Ik ga met mijn ouders, Niels Stuiver en Bart van der Zon.

Hoe is jouw voorbereiding voor de Winmau: Mijn training is elke dag ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Ga je nog met iemand speciaal trainen: Ja, ik ga met Willy van der Wiel en Patty kemmeren trainen. Ik train ook elke dag met mijn vader en één keer in de week met Birgit Berrier en Jaimie Fambach.

Wat verwacht je van de Winmau World Masters 2010: Ik verwacht dat het een mooie locatie is zoals het altijd was in Bridlington. Verder ga ik gewoon mijn best doen en hopen op een goed resultaat, want het is allemaal weer nieuw voor mij. De afgelopen 4 jaar heb ik bij de meisjes gespeeld en nu is het de eerste keer dat ik bij de dames mee doe.

Wat doe je zoal tijdens de Winmau World Masters als je zelf even niet hoeft te spelen: Als ik niets te doen heb ga ik bij mijn vrienden kijken die ook spelen of ik ga dan de stad verkennen. Want het zou zomaar ook mijn laatste jaar kunnen zijn.

Waarom ben jij wel of niet een favoriet voor de Winmau World Masters 2010 titel: Ik denk zelf dat ik geen favoriet ben omdat ik de overstap nu heb gemaakt naar de dames. Bij de dames is het toch wat moeilijker dan bij de meisjes.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Spontaan, Lachebekje en gevoelig.

Wil je nog iets kwijt aan de kijkers van dit interview: Blijf altijd jezelf, geef nooit op en laten we er een leuk toernooi van maken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws