Robert Thornton mist Modus Super Series finales na tragedie op de bull algemeen nieuws
algemeen nieuws

Robert Thornton mist Modus Super Series finales na tragedie op de bull

Robert Thornton mist Modus Super Series finales na tragedie op de bull

De 56-jarige Schot Robert Thornton mist Modus Super Series finales na ongelukkige afwerking op de bull tijdens de big fish.

"The Thorn", die in 2012 het PDC UK Open won en in 2015 zijn tweede grote titel bij de PDC behaalde door de World Grand Prix te winnen, zag zijn positie op de wereldranglijst dalen en verloor in 2021 zijn tourkaart. In groep A van de Modus Super Series 7 (de eerste speelweek) eindigde de Schot op de derde plaats, waardoor hij zich via groep B moest herkansen. Uit groep B kwalificeerden de 'beste' drie spelers zich voor de finales. In het beslissende duel om de derde plek tegen James Wilson kreeg Thornton de kans om een 170-finish te maken, maar na twee triple 20 scores volgde een ongelukkige misser op de bull, waardoor Wilson de kans kreeg om uit te gooien en derde te worden, terwijl de Schot werd uitgeschakeld.

De zevende serie van de MODUS Super Series wordt gespeeld in het dubbel in en dubbel uit format, vergelijkbaar met de World Grand Prix. 'Finals Night' zal worden bevochten door 6 spelers: de winnaar van groep B, Jim Mcewan, de top 3 van groep B, Connor Scutt, Conan Whitehead en James Wilson, en de beste 2 uit groep C, Darryl Pilgrim en Neil Duff.

Thornton wist tijdens de eerste serie van de Modus Super Series in week 11 de finale te halen die hij verloor, ook in serie drie haalde de Schot 'finals night' maar verloor wederom de finale waardoor The Thorn nog geen Modus Super Series week wist te winnen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws