VIDEO: Jimmy van Schie toont een nieuwe route vanaf 25-finish zoals niet eerder gezien algemeen nieuws
algemeen nieuws

VIDEO: Jimmy van Schie toont een nieuwe route vanaf 25-finish zoals niet eerder gezien

VIDEO: Jimmy van Schie toont een nieuwe route vanaf 25-finish zoals niet eerder gezien

De boomlange Jimmy van Schie wist deze week indruk te maken op de MODUS Super Series. Niet alleen wist hij zich te kronen tot winnaar van de week maar hij toonde ook een aantal mooie finishes.

De meest opmerkelijke was een 25-finish op een manier zoals je nog nooit zag en deze is te bekijken op deze beelden.

download 36

Samen met landgenoot Jeroen Mioch was Jimmy van Schie deze week van de partij op de Super Series in Portsmouth. Zoals we wel vaker zagen bij deze serie is het niet alleen voer voor een hoog niveau darten maar zien we er ook geregeld finishes en acties voorbij komen die je normaal gesproken alleen op een demo-avond zou verwachten en niet op een podium waar om serieus geld wordt gestreden,

We zagen in het verleden al waanzinnige optredens van Luke Littler en Beau Greaves die zich op niet miskenbare wijze in de kijker wisten te spelen. Het heeft de twee geen windeieren gelegd en Jimmy van Schie kan namens Nederland wellicht in hun voetsporen treden.

Het is dan ook niet de eerste keer dat Van Schie van de partij was aan deze serie aan de andere kant van de plas. Hij was aan het begin van dit jaar ook al eens aanwezig al verliep de weg ernaartoe niet vlekkeloos. Zijn succes op de Dutch Open zorgde er namelijk voor dat hij zijn vlucht moest aanpassen omdat hij onverwachts op het podium moest verschijnen op de finaledag terwijl hij tegelijkertijd eigenlijk al in het vliegtuig moest zitten op weg naar Engeland.

Het was een drukke periode voor de 30-jarige maar het was het uiteindelijk allemaal waard. Samen met Jeroen Mioch werd hij runner-up op de Dutch Open in het heren koppeltoernooi waarbij de finale werd gewonnen door Damian Mol en Brian Raman en samen met zijn koppelmaat speelt hij nu op de MODUS Super Series en boekt ook daar succes.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws