Terugblik op dag 2 en vooruitblik op dag 3 van de JDC World Cup 2023 jeugd
jeugd

Terugblik op dag 2 en vooruitblik op dag 3 van de JDC World Cup 2023

Terugblik op dag 2 en vooruitblik op dag 3 van de JDC World Cup 2023

Dicht tegen de prachtige rots van Gibraltar stond gisteren in de Europoint de Winmau Gibraltar Open op het programma tijdens de JDC World Cup in Gibraltar.

De Nederlandse spelersgroep bestaat dit jaar uit: Bradley van der Velden, Kendji Steinbach, Cas Maessen, Thijs Kool, Ruben Baalmans, Daan Toxopeus, Cor Beukema en Dylan van Lierop. Het Nederlands team is met een gemiddelde leeftijd van nog geen 14 jaar één van de jongste, zo niet de jongste, afvaardiging in Gibraltar. Maar liefst 7 van de 8 spelers maakten gisteren hun debuut op de JDC World Cup, waarbij dit voor 5 spelers ook nog eens hun allereerste wedstrijden in het Nederlands shirt waren. Aan het begin van de eerste wedstrijddag was de spanning dan ook zeker aanwezig.

De Nederlandse Darts Bond blikt terug op het huidig verloop van de Nederlanders van dit toernooi in dit artikel.

MVG Masters 2023
Vandaag strijden spelers voor de titel op de MVG Masters 2023. Dit singletoernooi werd vorig jaar gewonnen door Luke Littler.

Volg alle wedstrijden live
Je kunt alle wedstrijden live volgen op DartConnect, daarnaast is er een livestream via de JDC Facebook en het YouTube-kanaal. Natuurlijk zijn ook alle wedstrijden en statistieken live te volgen via Dartconnect. Hier kan je ook de loting en alle uitslagen terugvinden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws