Dutch Darts Masters 2024 in 's-Hertogenbosch is razendsnel volledig uitverkocht PDC
PDC

Dutch Darts Masters 2024 in 's-Hertogenbosch is razendsnel volledig uitverkocht

Dutch Darts Masters 2024 in 's-Hertogenbosch is razendsnel volledig uitverkocht

De Maaspoort in Den Bosch is razendsnel uitverkocht voor de eerste editie van de Toto Dutch Darts Masters op 26 en 27 januari. Dit evenement maakt deel uit van de World Series of Darts, georganiseerd door de PDC.

De kaartjes voor het evenement, met een dagelijkse capaciteit van 3.000 toeschouwers, waren binnen een half uur volledig uitverkocht, zo vertelde Chris Woerts. Hij bracht het evenement naar Den Bosch in samenwerking met sponsor Toto. "Andere dartsevenementen in Nederland vinden voornamelijk plaats in de Randstad, daarom leek het ons een goede keuze om dit keer voor Brabant te kiezen," legde hij uit. "En dat bleek een schot in de roos te zijn."

In totaal zullen 16 spelers deelnemen aan de Dutch Darts Masters. Acht wereldtoppers zullen in de eerste ronde strijden tegen 8 spelers uit het gastland, volgens het beproefde concept van de World Series of Darts.

Hoewel het volledige deelnemersveld nog niet bekend is, is er al duidelijkheid over de deelname van Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Michael Smith en Dimitri Van den Bergh.

Na het wereldkampioenschap zal de PDC nog twee spelers uit de wereldtop aanwijzen. Ook zullen dan de 8 Nederlandse uitdagers bekend worden gemaakt. In totaal zullen er dus 16 Nederlandse darters deelnemen aan dit invitatie-toernooi.

Doe jij al mee met de PDC WK 2024 dartpoule? Deelnemen kan weer gratis via www.poules.com/dartfreakz.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws