Acht lidorganisaties investeren mee met de Nederlandse Darts Bond Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Acht lidorganisaties investeren mee met de Nederlandse Darts Bond

Acht lidorganisaties investeren mee met de Nederlandse Darts Bond

Acht lidorganisaties hebben deze week groen licht gekregen van de NDB om mede dankzij extra toegekend budget hun plannen op het gebied van jeugd en promotie van de dartssport uit te gaan voeren. In totaal wordt een bedrag van €20.000,- geïnvesteerd.

Dit besluit is tijdens de laatste ALV van de NDB bekend gemaakt. Net als vorig jaar is het bedrag van € 20.000,- gesplitst in twee delen, de NDB heeft de helft gebruikt voor de tweede en zeer succesvolle editie van de Amateur & Jeugd Trofee en de andere helft is opnieuw beschikbaar gesteld aan de lidorganisaties. De Friese Darts Bond (FDB), West Brabantse Darts Federatie (WBDF), Darts Vereniging Oost Nederland (DVO), Darts Bond Midden Nederland (DBMN), Darts Organisatie Threant (DOT), Darts Organisatie Groningen/Drenthe (DOGD), Rivierenland Darts Bond (RDB) en de Peelland Darts Bond (PDB) hebben uiteindelijk een aanvraag ingediend.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws