Ben jij er deze vrijdag bij in Mariahout waar het befaamde Oranjebar Kermis Dart toernooi  wordt gehouden? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ben jij er deze vrijdag bij in Mariahout waar het befaamde Oranjebar Kermis Dart toernooi wordt gehouden?

Ben jij er deze vrijdag bij in Mariahout waar het befaamde Oranjebar Kermis Dart toernooi  wordt gehouden?

Oranjebar Kermis Dart toernooi 2024 heeft nog enkele plaatsen voor deelname beschikbaar. Zorg dat je deze kans op €300,= niet mist.

Aanstaande vrijdag zal het opwarmertje voor het kermis weekend in Mariahout oftewel het Oranjebar Kermis Darts dartevenement worden gespeeld. Deze jaarlijks terugkerende gezellige dart happening waar waar zowel heren als dames dartspelers de gelegenheid krijgen om een gedeelte van het gegarandeerde prijzengeld te winnen.

Op vrijdag 14 juni 2024 kunnen maximaal 48 dartliefhebbers kunnen meedoen aan het Oranjebar Kermis Darts waar het volledige inschrijfgeld (maximaal €480,=) zal worden uitgekeerd en de hoofdprijs goed is voor gegarandeerd 300 euro.

De voorinschrijving is al enige tijd open en op dit moment zijn er ca 25 aanmeldingen genoteerd. Dus niet vergeten om je snel in te schrijven voor deelname op vrijdag 14 juni 2024 aanstaande.

De inschrijving voor deelname aan het Oranjebar Kermis Darttoernooi 2024 kan tot op de wedstrijddag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

Reeds ingeschreven speler zijn;

Peter van den Broek

Dennis van der Steen

Jorg R Faehrmann

Kendji Steinbach

Toby Vossen

Daniel Horta

Martien Smits

Michael van Wanrooij

Jacky Lammers

Mareno Giovanni Blom

Girley Peters

Sander van Oostenbrugge

Jeanine van Gestel

Jan-Willem van Hout

Frans Swinkels

Jimmy van Schie

Jeffrey Kruit

Mark Speekenbrink

Ferry Bijleveld

Arwaldo Fioole

Rohan Brouwers

Annemarie van Kaathoven-Linders

Desley Hommersom

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws