WDF keert in 2025 terug in Duitsland met goud en zilver gerankte toernooien WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

WDF keert in 2025 terug in Duitsland met goud en zilver gerankte toernooien

WDF keert in 2025 terug in Duitsland met goud en zilver gerankte toernooien

Jarenlang was het een begrip binnen de WDF: de Bull’s German Open. Het grote darttoernooi werd jarenlang in Bochum, en later in Kalkar gehouden. Tot de editie van 2019, waarna de coronapandemie begon.

In 2023 keerde de German Open nog een keer terug, echter telde dit toernooi dit jaar niet meer mee voor de wereldranglijst. Eeuwig zonde voor de Nederlandse winnaar Michael Busscher en Nederlandse runner-up Dennie Olde Kalter. Dit jaar is er zelfs helemaal geen German Open.

Op de website van de WDF valt nu echter te lezen dat er in 2025 wel weer twee Duitse toernooien gepland staan, net als voorheen in Bochum. Er vindt nog wel een naamswijziging plaats: in plaats van de German Open zullen in 2025 de Bochum Open en Ruhr Open gehouden worden.

Daarbij is de Ruhr Open een zilver gerankt toernooi, en de Bochum Open zelfs een goud gerankt toernooi. Mits de kwalificatieregels hetzelfde blijven, zullen er in Bochum dus ook bij de heren en dames een ticket te verdienen zijn voor het WDF WK van 2025.

De Ruhr Open en Bochum Open staan gepland in het weekend van vrijdag 28 maart t/m zondag 30 maart 2025.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws