“De kansen voor Oranjebar 1 lijken na de nederlaag gekeerd” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

“De kansen voor Oranjebar 1 lijken na de nederlaag gekeerd”

“De kansen voor Oranjebar 1 lijken na de nederlaag gekeerd”

De nederlaag die het SuperLeague-team Oranjebar 1 afgelopen zaterdag leed tegen L&L Nederhemert 1 kan hen weleens duur komen te staan. De titel heeft het team uit Mariahout nog altijd in eigen hand want bij een gelijkspel of winst op café De Schot pakken ze het landskampioen voor de vijfde keer op rij. Mochten ze echter een nederlaag leiden en L&L Nederhemert 1 doet haar plicht tegen Dart Team Venlo dan kan de titel nog aan de neus van Oranjebar 1 voorbij schieten.

Het publiek is opmerkelijk genoeg verdeeld over welk team aan op 2 juni de schaal in ontvangst mag nemen. Met 34 uitgebrachte stemmen is de stand exact 50/50 waarbij er dus geen pijl op getrokken kan worden naar welke locatie de Nederlandse Darts Bond het beste kan afreizen met de kampioensschaal.

Inmiddels staat er een nieuwe poll online waarbij we de vraag stellen wie aanstaande donderdagavond de PDC Unicorn World Youth Championship finale wint. Hierin staat onze eigen landgenoot Michael van Gerwen oog in oog met James Hubbard. De wedstrijd wordt voorafgaand aan de finale van de Premier League gespeeld.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws