Dubbele winst voor Dimitri van den Bergh bij De Valk, Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbele winst voor Dimitri van den Bergh bij De Valk, Dongen

Dubbele winst voor Dimitri van den Bergh bij De Valk, Dongen

Zondag 24 juni werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het was het laatste toernooi dat meetelde voor de ranking 2017-2018.

Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Dana Verhaegen Kim Huybrechts werden Dimitri van den Bergh en Kenny Neyens finalisten. In de andere halve finale wonnen Willy van de Wiel en Brian Raman van Jeroen en Pim van Bijnen. In de finale moesten alle legs worden gespeeld, met 5-4 waren Dimitri en Kenny de sterkste en wonnen het toernooi.

Eddy Rayer en Ralph Wetzels wonnen met 3-1 de finale in de verliezersronde van Mark Bakx en François Gruteke.

De hoogste uitworp ging naar Djowy Schoremans met 158. Nick Hendrix, Marvin van Eenennaam en Joey Greyn hadden een 120 uitworp.

Hierna gingen de singles van start. Dimitri van den Bergh ging naar zijn 2e finale door winst op Gino Franssen, Carlo van Cleef, Brian Raman en Dick van Dijk. Koppelmaatje Kenny Neyens volgde dit voorbeeld en werd finalist door winst J.P. Hendrix, Kim Huybrechts, William Leijten en Willy van de Wiel. Ook in deze finale moesten alle legs worden gespeeld, Dimitri won uiteindelijk met 5-4 en pakte de dubbel, proficiat. J.P. Hendrix won met 4-0 de finale van de verliezersronde tegen Joey Greyn.

Kenny Neyens pakte de hoogste uitworp met 136. Verder de volgende 100+ uitworpen: Tim Kaijser 130, J.P. Hendrix 123, Carlo van Cleef 121 Tim Kaijser, Willy van de Wiel, William Leijten 116. Dimitri van den Bergh 112, Eddy Rayer 108 en Marly van den Heuvel 106.

In totaal werd er 74 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Ook hierin was Dimitri van den Bergh de beste met 14 stuks, Kenny Neyens had er 10. 8x 180 voor Brian Raman en Willy van de Wiel. 5x 180 was er voor Rowdy Schoremans, waaronder de 26.600 180 in de valk, goed voor een extra prijs van 25 euro. 3x 180 voor Calo van Cleef en Joey Greyn. 2x 180 voor Corné van Mastrigt, Marvin van Eenennaam, Corné Smans, Mark Bakx, Kim Huybrechts, William Leijten. 1x 180 scoorden Pim van Bijnen, Djowy Verhagen, Jurgen Evers, Ralph Wetzels, J.P. Hendrix, Jeroen van Bijnen, Marly van den Heuvel, Dana Verhaegen, Dick van Dijk, Marc Peeters. en Tim Kaijser.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -
1. Dimitri van den Bergh
2. Kenny Neyens
3. Willy van de Wiel
Dick van Dijk
5. Brian Raman
Mark Bakx
Marvin van Eenennaam
William Leijten

WINNAARS KOPPELS -
1. Dimitri van den Bergh – Kenny Neyens
2. Brian Raman – Willy van de Wiel
3. Dana Verhaegen – Kim Huybrechts
Jeroen van Bijnen – Pim van Bijnen
5. William Leijten – Djowy Verhagen
Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen
Dick van Dijk – Dennis Dankers
Rowdy Schoremans – Wesley Bour

VERLIEZERS SINGLE
1. J.P. Hendrix
2. Joey Greyn
3. Corné van Mastrigt
Maikel Mossou

VERLIEZERS KOPPELS -
1. Eddy Rayer – Ralph Wetzels
2. Francois Gruteke – Mark Bakx
3. Samantha Robben – Marly van den Heuvel
Carlo van Cleef – Peter Dekkers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws