Extra plaatsen beschikbaar voor Open Alblasserwaard 2021 dit weekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Extra plaatsen beschikbaar voor Open Alblasserwaard 2021 dit weekend

Extra plaatsen beschikbaar voor Open Alblasserwaard 2021 dit weekend

Vanwege de grote belangstelling voor dit weekend hebben we besloten 48 extra plaatsen vrij te maken voor de singletoernooi op zondag 26 september.

Voor de koppeltoernooien op zaterdag 25 september zijn ook nog een aantal plaatsen vrij, mochten de inschrijvingen voor de zaterdag ook snel oplopen zullen we ook daar een aantal extra plaatsen beschikbaar stellen.

Vorig jaar was het Open Alblasserwaard met 62 koppels en 111 singles een groot succes! In 2021 vindt het prestigieuze toernooi dan ook weer plaats in De Klok te Kinderdijk! Op 25 en 26 september 2021 wordt er wederom in 6 categorieën gestreden om de titels. Op zondag 26 september strijden de heren singels en dames singels om de winst. Op zaterdagavond 25 september worden de dameskoppels en heren koppels gespeeld. Op zaterdagmiddag vinden weer het Tac-Tics koppeltoernooi en Mix-koppeltoernooi plaats.

Winnaars
Het toernooi is toe aan zijn twaalfde editie en kent een rijke historie aan winnaars. Zo wonnen zowel PDC speler Kim Huybrechts (BE) als Rotterdammer Cor Ernst het toernooi twee maal. Ook Dimitri van den Bergh (BE), Bryan de Hoog en Jeffrey de Graaf wonnen het prestigieuze toernooi in Kinderdijk. In 2016 ging de titel naar Toon Greebe en in 2017 won Nico van Os. In 2019 won Patrick van den Boogaard de finale van Ferry Beijleveld. En vorig jaar was Dirk van Duijvenbode de beste en verwees Mike de Decker naar een tweede plaats.

Voor meer informatie en direct inschrijven verwijzen we je graag door naar www.sterkdarts.nl.

Extra plaatsen beschikbaar voor Open Alblasserwaard 2021 dit weekend
Extra plaatsen beschikbaar voor Open Alblasserwaard 2021 dit weekend

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws