Geplaatste spelers NL Team heren, dames, jeugd en paradarters bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Geplaatste spelers NL Team heren, dames, jeugd en paradarters bekend

Geplaatste spelers NL Team heren, dames, jeugd en paradarters bekend

Wij kijken terug op een kort maar een mooi NDB Rankingseizoen 2021-2022. Na een lange periode waarin er door de Covid-pandemie weinig tot geen darts mogelijk was konden we in het voorjaar van 2022 alsnog het Rankingseizoen opstarten. Gelukkig konden bijna alle internationale toernooien toen ook weer doorgaan, waardoor ook via deze weg de spelers zich konden plaatsen voor het Nederlands team.

Alle spelers die zich volgens de selectiereglementen hebben geplaats zijn inmiddels benaderd door de technische staf. Meer informatie over de selectieprocedure kan je hier vinden. We zijn dan ook verheugd om de volgende spelers uit de Nederlandse Selectie 2022-2023 aan je voor te stellen:

Heren:
Jelle Klaasen, Kristiaan de Boer, Moreno Blom, Alexander Merkx, Dennie Olde Kalter, Gillian Koehoorn en Bram van Dijk hebben zich rechtstreeks geplaats. Wesley Plaisier, Danny van Trijp en Owen Roelofs zijn op voordracht van de Technische Staf aan de selectie toegevoegd. Ivo Leeksma heeft zelf besloten dat hij eerst meer (internationale) ervaring op wil doen voordat hij voor het Nederlands team wil uitkomen.

Dames:
Anca Zijlstra, Priscilla Steenbergen, Noa-Lynn van Leuven en Aletta Wayer hebben zich rechtstreeks geplaats. Lerena Rietbergen is op voordracht van de Technische Staf aan de selectie toegevoegd. Aileen de Graaf heeft zelf besloten om op dit moment geen gebruik te maken van haar plaats in het Nederlands team.

Meisjes:
Aranka van der Waals heeft zich rechtstreeks geplaats. Roos van der Velde heeft bijna de leeftijd van 18 bereikt en is zodoende niet meer speelgerechtigd voor de jeugdselectie. Haar plaats zal op een later moment in het seizoen op voordracht van de Technische Staf worden ingevuld.

Jongens:
Pim van Bijnen en Dylan van Lierop hebben zich rechtstreeks geplaats. Bradly Roes en Bram van Dijk hebben bijna de leeftijd van 18 bereikt en zijn zodoende niet meer speelgerechtigd voor de jeugdselectie. Hun plaats zal op een later moment in het seizoen op voordracht van de Technische Staf worden ingevuld.

Paradarts:
Michelovic van Velzen, Cliff Ruiter, Arie van der Rassel en Anton van Hemert hebben zich rechtstreeks geplaats.

Gedurende het seizoen zullen de selecties tevens aangevuld worden met de winnaars van het kwalificatietoernooi (gepland voorjaar 2023) en daarnaast zijn er nog een aantal aanwijsplekken beschikbaar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws