Gino Vos en Anneke kuijten winnen 10e editie van Open Reek 2012 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gino Vos en Anneke kuijten winnen 10e editie van Open Reek 2012

Gino Vos en Anneke kuijten winnen 10e editie van Open Reek 2012

Op donderdag 27 december 2012 vond alweer voor de 10e keer het Open Reek darttoernooi plaats. Met speciale dank aan Joan en Gemma, die ook dit jaar Gasterij ´t Koetshuis in Reek omgetoverd hadden in een perfecte dartlocatie. Niet alleen de darttempel was uitstekend, ook de kwaliteit van de aanwezige darters was hoog. Getuige de deelname van Jan van der Rassel, Benito van de Pas, Willy van de Wiel, Gino Vos, Braulio Roncero, Bobbie Biemans, Pim van Veenendaal, en Hans van den Elzen.

Met een aantal van 93 deelnemers bij de heren en een apart damestoernooi met 16 deelneemsters ging dit toernooi om 13.00 van start. Door de prima uitgevoerde wedstrijdleiding in handen van de heren Leo Bakker en Anthony van der Lee verliep dit toernooi soepel en snel, en kon de winnaar van dit toernooi om 18.00 gehuldigd worden. Tussendoor werd er door de organiserende dartvereniging Koetshuis Reek, met een eigen website www.koetshuisdarts-reek.com, ook nog een loterij gehouden.

De finale bij de dames ging tussen Mendy Verhofstad en Anneke Kuijten, die met een zege van 5-4 door Anneke Kuijten gewonnen werd. De finale bij de heren ging tussen Gino Vos en Roy Leenders. Gino bereikte de finale door achtereen volgens te winnen van Maikel vd Bersselaar, Rick van Dijk, Braulio Roncero en Willy van de Wiel. Roy kwam in de finale door overwinningen op Tonnie van Binsbergen, Benito van de Pas, Peter Grosfeld, Rene Wiersma en Sarn Brinkert. Na een spannende strijd ging de zege met 5-1 naar Gino Vos toe en werd hiermee winnaar van het 10e Open Reek 2012 darttoernooi.

Uitslag heren winnaarsronde:
1e Gino Vos
2e Roy Leenders
3e Willy van de Wiel
3e Sarn Brinkert
5e Braulio Roncero
5e Jurgen Schats
5e Rene Wiersma
5e Roy Peters

Uitslag heren verliezersronde:
1e Gijs van den Elzen
2e Ronnie van Binsbergen
3e Kevin Haerkens
3e Gerard Grandia

Uitslag dames winnaarsronde:
1e Anneke Kuijten
2e Mendy Verhofstad
3e Wilke van Engelen
3e Eefje van de Meijden
Uitslag dames verliezersronde:
1e Jacqueline Jansen
2e Noella Willems
ier uw bericht..

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws