Stichting Darts4Life doneert maar liefst 3.000 euro Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Stichting Darts4Life doneert maar liefst 3.000 euro

Stichting Darts4Life doneert maar liefst 3.000 euro

Op 22 oktober,het was zover. Rond kwart voor 10 kwamen de eerste darters binnen en werden ook gelijk de eerste loten voor de goedgevulde loterij verkocht. Nadat de loting was verricht, ging het toernooi van start. Goede darters zoals Dick van Dijk en winnaar van de vorige editie van Darts4life, Cor Ernst, en ook de plaatselijke darters en zelfs mensen die nog nooit gedart hadden, wilden allen hun pijltje bijdragen aan het goede doel “Steppen tegen kanker”. Iedereen had het reuze naar hun zin en er werden leuke partijen gegooid.

Na de poules was er een korte pauze om even voor de innerlijke mens te zorgen, de heerlijke broodjes bal en worst vlogen over de toonbank,verzorgd door Hotel Pico. Onder het genot van een lekker stukje muziek, verzorgd door JE Disco Sound, gingen de mensen volop loten kopen. De loterij was ook een megasucces, mede door mooie prijzen, zoals 3 fietsen gesponsord door van Jan-Willem en Thessa van Leeuwen. Alle loten zijn verkocht, wat een mooie opbrengst opbracht. Daarna begon de knock-out fase van het toernooi en tussendoor was er een optreden van Hennie Wilson, om de sfeer op gang te brengen. Daarna een optreden van Angelique en toen waren we toe aan de halve finales. Dick van Dijk en John Frenay maakten er een mooie pot van, waar Dick op weg was naar een 9-darter, maar zijn 8e pijl miste. Dick trok aan het langste eind en won met 5-1, mede omdat John zijn dubbels niet raakte. De andere halve finale was tussen Cor Ernst en Marco van der Kant. Hele spannende partij, waar het gelijk op ging. Marco had pijlen om de partij naar zich toe te trekken, maar Cor maakte met een mooie 164 finish gelijk en won de laatste leg, dus stond er 5-4 voor Cor op het briefje.

Toen de hoofdact van de dag. Omdat Lenny Keylard op het laatste moment niet kon, omdat hij andere verplichtingen had op het laatste moment, hebben Marco Voss en Wendell toch nog kunnen regelen dat Lesley Williams( Andre Hazes lookalike) kwam optreden, wat een supersucces was. Toen Wendell daarna nog een nummertje gezongen had, konden de finales gespeeld worden. Bij de dames was het Cretienne Godschalk die Priscilla van der Kant van de winst afhield en bij de heren waren het toch weer Dick van Dijk en Cor Ernst die de finale mochten spelen. In een best of 9 was het Dick die de langste adem had en zich met 5-4 winst de winnaar van Darts4Life mocht noemen.

Voordat de finale gespeeld werd, werd de familie Alofs op het podium geroepen en werd door Elly Voss van Stichting Darts4Life een denkbeeldige cheque overhandigd van 2800 euro overhandigd aan Kilian, wat met luid gejuich gepaard ging. Toen bij de prijsuitreiking diverse spelers hun prijzengeld ook doneerden aan de stichting, kon aan het eind van een lange dag een bedrag overgemaakt worden van 3000 euro! Dus kon iedereen met een moe, maar voldaan gevoel naar huis!

Nogmaals, alle sponsoren en deelnemers,bedankt voor jullie gulle giften en alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en tot de volgende keer! Foto’s op de website zijn gemaakt door Berno Booneman en kunnen via www.darts4life.nl bijbesteld worden.

Organisatie: Marco Voss (organisator Darts4Life) en Wendell (Wendell Entertainment)
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws