Bryan de Hoog samen met Darryl Fitton koppel succes in Gent WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bryan de Hoog samen met Darryl Fitton koppel succes in Gent

Bryan de Hoog samen met Darryl Fitton koppel succes in Gent

Uit de 117 heren koppels die zondag in Gent aan de start verschenen heeft Bryan de Hoog samen met Engelsman Darryl Fitton succes geboekt. de Hoog & Fitton wonnen met 5-2 van Steve Douglas & Clive Barden. De Belgen Sven Wens en Ronny Huybrechts kwamen tot de laatste 4. De Belgen verloren van Steve Douglas & Clive Barden. In de kwartfinale kwamen Christian Kist en Ron Meulenkamp net te kort tegen het winnende duo de Hoog & Fitton. Kist en Meulenkamp moesten de Hoog & Fitton met 4-3 voor laten gaan. Bij de dames wisten Nicole Delie en Emma Little het toernooi te winnen. Dit Belgische/Engelse koppel woon in de finale met 4-3 van het Engelse koppel Ann Waslin Sarah en Heather Lodge. Tamara Schuur en Sharon Prins en hun Belgische collega`s Bauwke Verreydt en Joyce Janssens liepen vast in de halve finales. Beide koppels moesten met 3-2 hun tegenstanders door laten gaan naar de finale. 40 dames koppels begonnen aan de eerste editie van het Tops of Ghent.

In het mixkoppel toernooi een Engelse finale, de Nederlanders Bjorn Fransen en Kaylee De Priester kwamen tot de halve finale met 4-3 moesten ze Clive Barden en Emma Little voor laten. Ook in de halve finale het Belgische koppel Ronny Huybrechts en Patricia De Peute. De Belgen verloren van het succes koppel Robbie Green en Deta Hedman. Dit Engelse koppel wist ook de finale te winnen van Clive Barden en Emma Littl. Met 5-0 wonnen Robbie Green en Deta Hedman overduidelijk het mixkoppel toernooi waar 85 koppels begonnen aan het toernooi.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws