Inschrijving Dutch Open Darts 2012 vanaf heden van start Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving Dutch Open Darts 2012 vanaf heden van start

Inschrijving Dutch Open Darts 2012 vanaf heden van start

De Nederlandse Darts Bond heeft de inschrijving geopend voor de 34e editie van de Dutch Open Darts 2012. Tijdens het weekend van 3 t/m 5 februari wordt de NH Koningshof weer omgetoverd tot een waar dartspaleis. Vandaag is de website online gegaan en kan iedereen zich online inschrijven via het inschrijfformulier. Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in!

Op vrijdag zal het toernooi starten met het koppeltoernooi voor de dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag. Op zondag zal tevens de Dutch Open Youth plaatsvinden. De jeugdspelers die de finale halen in de drie verschillende categorieën wordt een unieke ervaring geboden, zij spelen hun finalewedstrijd op het podium.

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 voor dames en heren singles, € 26,50 per koppel en € 5,- voor jeugd singles. Het is alleen mogelijk om online in te schrijven. Net als vorig jaar werkt de NDB weer met iDEAL, een makkelijk en veilig betaalsysteem. De inschrijvingen zijn afgerond als ook de betaling via iDEAL heeft plaatsgevonden. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvangt uw automatisch een bevestiging per e-mail.

Het is dit jaar tevens mogelijk om grotere groepen tegelijk in te schrijven. Verdere uitleg over de inschrijving kunt u vinden op de website. Voor de Dutch Open Youth kennen we geen voorinschrijving, jeugdspelers kunnen zich inschrijven bij de locatie op zondag 5 februari.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door www.dutchopendarts.nl regelmatig te bezoeken. Graag zien we u (terug) op de Dutch Open Darts 2012!

Win een Dutch Open Arrangement: Binnenkort zal er op Dartfreakz.nl de mogelijkheid worden geboden om een arrangement te winnen voor de Dutch Open. Houdt hiervoor Dartfreakz.nl de komende tijd goed in de gaten.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws