Inschrijving laatste NDB ranking van het seizoen 'het NK Open' is geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving laatste NDB ranking van het seizoen 'het NK Open' is geopend

Inschrijving laatste NDB ranking van het seizoen 'het NK Open' is geopend

Op zondag 4 juni staat het NK Darts 2023 op het programma. Dit evenement is de laatste NDB ranking van het Winmau NDB Rankingseizoen 2022-2023 en zal plaatsvinden in de Veluwehal in Barneveld.

Naast de Nederlandse titel zijn er tijdens het NK meer punten te verdienen en ook is het prijzengeld hoger dan tijdens een regulier toernooi. Zo wint de beste heer in de heren A categorie €1.000,- en de winnaar bij de dames €600,-. Ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters welke na het NDB Rankingseizoen in het eerste weekend van juli gehouden zal worden.

Zorg dus dat je er bij bent!

De inschrijving voor dit toernooi is geopend. De NDB gaat er samen met alle vrijwilligers voor zorgen dat het weer een hele leuke, gezellige en sportieve dag gaat worden. We hopen natuurlijk weer veel darters te mogen begroeten. Hieronder alle informatie die jij moet weten.

Waar is het NK?

Veluwehal Nieuwe Markt 63771 CB Barneveld

Inschrijven Heren A en dames:
Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden.
Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar info@ndbdarts.nl.
Let op: Gebruik bij de inschrijving het emailadres waarop je tijdens het toernooi de DartConnect notificaties wilt ontvangen. Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 3 juni 2023 - 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Lees het hele artikel via deze link.

Bron/ tekst NDBdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws