JIJ kan nog meedoen met de Double Darts Trophy op 23 & 24 september bij Oranjebar Mariahout Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

JIJ kan nog meedoen met de Double Darts Trophy op 23 & 24 september bij Oranjebar Mariahout

JIJ kan nog meedoen met de Double Darts Trophy op 23 & 24 september bij Oranjebar Mariahout

Aanvangstijd koppeltoernooi van Double Darts Trophy gewijzigd naar 20:00 uur. In het weekend van 23 & 24 september zijn er in de Oranjebar weer serieus prijzengeld en punten voor de PDC Q-School 2024 Ranking te verdienen zijn. Maar ook voor gezelligheid en de te verdienen prijzenpot kun je nog inschrijven voor zolwel het koppeltoernooi als het single toernooi.

Allerlei evenementen van te voren inplannen is op zich al een kunst met de drukke (Inter)Nationale dartagenda’s en vele toernooien die er tegenwoordig weer gespeeld worden. Helaas waren we iets te voorbarig met de starttijd aangeven waarop het koppeltoernooi van de Oranjebar Double Darts Trophy. De NDB heeft in haar wijsheid op deze datum ook een SLN wedstrijd ingepland bij de Oranjebar waardoor de startijd van het koppeltoernooi een uur later zal plaatsvinden.

Gegarandeerde hoofdprijs van 500 euro
Op zaterdag 23 september zullen de maximaal 32 koppels dus voor een hoofdprijs van maar liefst gegarandeerd €500,= spelen vanaf 20:00 uur in plaats van 19:00 uur. Inmiddels hebben de volgende koppel zich al verzekerd van deelname;

Hoofdprijs van €300,=
Op zondag 24 september zal het single toernooi waar maximaal 48 spelers de gelegenheid krijgen om met een hoofdprijs van €300,= naar huis te gaan normaal om 13:00 uur starten. De reeds ingeschreven spelers zijn;

Inschrijfgeld gaat 100% naar de prijzenpot
Tijdens de Oranjebar Double Darts Trophy op zaterdag 23 en zondag 24 september zal naast de hoofdprijzen ook het inschrijfgeld worden uitgekeerd als prijzengeld. Daarnaast is telt dit toernooi ook mee voor de PDC Q-School 2024 Ranking waarbij er voor de winnaar een deelnamebewijs voor de PDC Q-School ’24 klaar ligt.

De inschrijving voor deelname aan de Oranjebar Double Darts Trophy kan tot op de wedstrijddag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Zorg dat je er snel bij bent want VOL=VOL.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws