Presentator Anne-Marie Fokkens niet meer te zien bij dart-uitzendingen op Viaplay Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Presentator Anne-Marie Fokkens niet meer te zien bij dart-uitzendingen op Viaplay

Presentator Anne-Marie Fokkens niet meer te zien bij dart-uitzendingen op Viaplay

Anne-Marie Fokkens die bij omroep Brabant begon hangt de dartpijlen na 2 jaar in de kast. De presentatrice liet het nieuws weten via haar instagram kanaal.

Fokkens zit niet op haar plek aan de darts desk, elke dag hetzelfde moeten doen past niet bij mij. De Nederlandse doet tevens een oproep aan haar volgers "En mocht iemand nog iets weten waarvan je denkt; dit past haar goed? Ik ben er klaar voor :-)" waaruit blijkt dat ze nog geen vervanging heeft voor haar darts-commentaar op Viaplay.

Ze schreef op haar instagram "Bijna 2 jaar geleden begon ik aan een avontuur waarbij ik geen idee had wat het me zou brengen. De wereld van Darts was als presentator compleet nieuw voor me maar ik hou wel van een uitdaging dus ik ging er vol voor.

Het gevoel begon me te bekruipen dat ik niet op mijn plek zit. Dag in dag uit met hetzelfde onderwerp bezig zijn past me niet. Een baan waar je zoveel tijd van je leven aan besteedt moet voelen als een tweede huid.

Noem het bezinning, ouder worden, pluk de dag of je leeft maar 1 keer; tijd is kostbaar dus het moet wel écht leuk zijn.

Helemaal verdwijnen bij Viaplay zal ik waarschijnlijk niet maar ik ga wel mijn horizon verbreden en niet meer wekelijks op de studio-stoel zitten. Op zoek naar alles wat het leven me nog te bieden heeft.

Beetje spannend is het wel maar ach, dat is ook weer een uitdaging en daar hou ik toch zo van?

Dank @viaplaysport_nl en alle collega's voor het prachtige avontuur waarin ik zoveel mocht leren en jullie steun aan alle kanten heb gekregen. Ik had het niet willen missen! ".

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws