Lorna Croft Friendship Cup wordt uitgebreid met ook een herenteam Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Lorna Croft Friendship Cup wordt uitgebreid met ook een herenteam

Lorna Croft Friendship Cup wordt uitgebreid met ook een herenteam

Voor het eerst in de geschiedenis van de Lorna Croft Friendship Cup zal het evenement naast de damesteams uitgebreid worden met herenteams. Dit betekent dat maar liefst acht Nederlandse dames en acht Nederlandse heren op zaterdag 30 november en zondag 1 december de strijd aan gaan met de Duitse tegenstanders. De Lorna Croft Friendship Cup wordt dit jaar door Duitsland georganiseerd en zal plaatsvinden in Erkrath, een stukje over de grens bij Venlo.

De 'LCFC' is een vriendschappelijk duel tussen Duitsland en Nederland waarbij de acht dames en acht heren verdeeld worden over vier teams van vier spelers. Deze teams spelen op zaterdag singles en koppels en op zondag wordt een individueel toernooi gespeeld met als hoofdprijs deelname aan de Winmau World Masters! Alle wedstrijden tellen mee voor het overall klassement dat uiteindelijk de kampioen bepaald.

Volgende week worden de teams bekend gemaakt.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws