NDB ranking 4 "Open parel van het Zuiden" is van start gegaan in Prinsenbeek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB ranking 4 "Open parel van het Zuiden" is van start gegaan in Prinsenbeek

NDB ranking 4 "Open parel van het Zuiden" is van start gegaan in Prinsenbeek

Ook de vierde ranking van het seizoen is volledig te volgen via dartconnect. We zijn te gast in Prinsenbeek, in Sport- en Welzijnsaccommodatie De Drie Linden spelen we zondag NDB ranking nummer vier, Open Parel van het Zuiden.

Hieronder vind je de uitslagen van alweer de vierde Winmau NDB Ranking van dit seizoen:

  • Klik hier om naar het toernooioverzicht te gaan.
  • Live wedstrijden volgen & uitslagen terugkijken klik hier.
  • Klik hier om naar de brackets te gaan van de verschillende toernooien.

Om deze livestream te bekijken moet je even een account aanmaken. Dit is heel simpel en snel geregeld. Eenmaal een account kun je altijd alle stream van het NDB rankingseizoen 2023-2024 bekijken. Klik hier om naar de stream te gaan.

Junioren toernooien

Bij de junioren zien we de hoogste deelnemersaantallen van het seizoen, in totaal verschenen er 93 jeugdspelers aan de inschrijftafel. In Almere de vorige ranking waren dat er 77. In het juniorentoernooi zijn er vandaag 59 spelers van start gegaan, bij de aspiranten 25 en in het meisjestoernooi 9.

Bij de junioren staat Kendji Steinbach op de eerste plek na drie toernooien, 'beste' bij de meisjes is momenteel Fardau de Jong en in de aspiranten ranking staat Shivam Gogar aan de leiding.

Paradarts

Michelovic van Velzen is na drie rankings de 'beste' in de staande-ranking, bij de rolstoelers is dat Carel Scholten en in de specials categorie is Wesley Deen aanvoerder van de ranking voor aanvang van ranking vier in Prinsenbeek. In het paradarts toernooi zien we minder deelnemers dan bij de voorgaande twee rankings, er komen vandaag 15 staande, 7 zittende en 17 specials aan de oche.

Dart foto's

In het fotoalbum komen lopende de dag foto's van het Open Parel van het Zuiden online. Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan van dartfreakz waar het fotoalbum te vinden is.

Later vandaag zullen we een verslag van de verschillende toernooien met uitslagen plaatsen.

Linkjes naar dartconnect uitslagen staan bovenaan het artikel.

Bij de heren A gaat Wesley Plaisier een de leiding in de ranking na drie toernooien, Johann Brouwer en Wessel Nijman staan op plaatsen twee en drie. Bij de heren B staat Mike Everts op de eerste plaatst gevolgd door Co Stompe JR. Na drie rankings is Aileen de beste dame, Noa-Lynn van Leuven volgt op plek twee met Priscilla Steenbergen en Floortje van Zanten er direct achter.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws