NDB Ranking “Angelique Maarse verzekerd van kampioenschap 2011” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB Ranking “Angelique Maarse verzekerd van kampioenschap 2011”

NDB Ranking “Angelique Maarse verzekerd van kampioenschap 2011”

De laatste NDB ranking van 2011 is gespeeld en het Gesloten Nederland zal het seizoen op 18 december afsluiten. Alle reden dus om de huidige rankingstand weer onder de loep te nemen aangezien er al enkele ranking kampioenen bekend zijn. Zo is de strijd bij de heren en de meisjes al gestreden en zijn er dus al twee rankingkampioenen bekend. Bij de overige categorieën lichten we de kanshebbers uit die oog in oog zullen staan in december.
.
Bij de heren was Jan Dekker al verzekerd van het kampioenschap bij de heren. Bovendien ontbrak hij vanwege zijn deelname aan de Grand slam of Darts. Met 60 punten geniet hij een voorsprong van maar liefst 27 punten op de nummer 2, Remon Hurrebrink. Ronald Brandsen en Wesley Harms volgen Hurrebrink wel op de voet met ieder 32 punten. Dennis te Kloese, Elmar Schiffmacher, Rick Hofstra, Benito van de Pas, Joey ten Berge, en Christian Kist maken de top 10 compleet waarbij de onderlinge verschillen zo klein zijn dat ze allen nog strijden om de tweede plek.
Volledige rankingstand heren
.
Bij de dames gaat Karin Krappen aan de leiding met 39 punten gevolgd door Aileen de Graaf met 35 punten. Tamara Schuur volgt met 25 punten op de derde plek en dus zal het kampioenschap bij de dames tijdens het Gesloten Nederland worden uitgevochten tussen Karin Krappen en Aileen de Graaf. Francis Hoenselaar, Petra Marcus, Floor van Zanten en Sharon Prins houden eveneens nog oog op een plaats in de top 4.
Volledige rankingstand dames
.
Bij de junioren is de strijd ook nog niet gestreden en hier zien we Jimmy Hendriks aan kop gaan met 30 punten gevolgd door Jeffrey de Zwaan en Tim van den Hoek met ieder 28 punten. Op de vierde plaats staat Mike Zuijdijk met 27 punten en het kampioenschap zal worden gepakt door één van deze 4 heren aangezien Quin wester met 22 punten een te grote achterstand lijkt te hebben.
Volledige rankingstand junioren
.
Bij de meisjes heeft Angelique Maarse zich afgelopen weekend met een plaats in de halve finale verzekerd van het kampioenschap 2011. De strijd om de overige te vergeven plaatsen zal gaan tussen Kaylee de Priester, Annet van Elten, Marilou Daamen, Joyce Schuurman en Vera Speth.
Volledige rankingstand meisjes
.
Bij de aspiranten zijn drie kanshebbers voor de kampioenschapstitel. Kenzo Fernandes-Pereira deed afgelopen weekend goede zaken en heeft de leiding in het klassement overgenomen van Lars Fransen. Met 26 punten voor Kenzo Fernandes-Pereira, 24 punten voor Lars Fransen en 22 punten voor Wesley Smit zullen deze kleine heren spelen om het kampioenschap.
Volledige rankingstand aspiranten
.
Voor de volledige rankingstand in alle categorieën verwijzen we je graag door naar www.ndbdarts.nl. Op 18 december zal de beslissing in alle categorieën vallen aangezien dan het Gesloten Nederland zal plaatsvinden in Nijkerk.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws