NDB Ranking tussenstand: Jan Dekker ruim aan de leiding Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB Ranking tussenstand: Jan Dekker ruim aan de leiding

NDB Ranking tussenstand: Jan Dekker ruim aan de leiding

Met drie gespeelde rankings is een derde van het seizoen 2011 inmiddels gespeeld. Jan Dekker wist gisteren voor een sensatie te zorgen door ook de derde ranking op zijn naam te schrijven. In de eerdere twee finales werd Ronald Brandsen in de finale verslagen maar deze keer was het Benito van de Pas die zeer knap de finale haalde, maar ook hij zag de winst naar Jan Dekker gaan. Hiermee gaat Jan Dekker met 38 punten ruim aan de leiding, gevolgd door Ronald Brandsen met 25 punten. Op een gedeelde derde plek vinden we Benito van de Pas, Rick Hofstra en Willem Mandigers met allen 18 punten.

Francis Hoenselaar wist gisteren Karin Krappen te verslaan in de finale maar door een misstap van The Dutch Crown tijdens de tweede ranking in Nijkerk gaat Karin Krappen in het klassement aan de leiding. Met 22 punten staat Karin Krappen aan kop gevolgd door Francis Hoenselaar met 18 punten. Aileen de Graaf en Petra Marcus bezetten een gedeelde derde plaats met allebei 12 punten. Floor van Zanten en Tamara Schuur volgen op een kleine achterstand met beiden 11 punten na drie gespeelde rankings.

Na vorig jaar het aspirantentoernooi te hebben gedomineerd gaat Jeffrey de Zwaan nu aan de leiding in het juniorentoernooi. Gisteren wist hij zijn eerste titel te pakken bij de junioren door in de finale Jimmy Hendriks te verslaan. Met 18 punten staat Jeffrey de Zwaan bovenaan gevolgd door Gilbert van der Meijden en Jimmy Hendriks met 15 punten. Tim van den Hoek bezet de vierde plaats met 14 punten en met 10 punten volgt Quin Wester op de vijfde plaats.

In het meisjestoernooi deed Angelique Maarse gisteren goede zaken door de ranking op haar naam te schrijven waarbij ze in de finale Vera Speth versloeg. Met deze overwinning gaat ze momenteel samen met Annet van Elten aan de leiding aangezien ze allebei op 10 punten staan. Kaylee de Priester volgt met 8 punten op de derde plaats en Samantha Bloks en Vera Speth staan op een gedeelde vierde plaats met ieder 5 punten.

Bij de aspiranten ging de winst naar Wesley Smit die in de finale Kenzo Fernandes-Pereira versloeg. Lars Fransen gaat vanwege zijn finaleplaatsen bij de eerdere twee rankings nog wel aan kop met 12 punten. Kenzo Fernandes-Pereira en Welsey Smit volgen allebei met een kleine acherstand en staan op een gedeelde tweede plaats met allebei 11 punten. Justin van Tergouw vind zichzelf terug op de vierde plaats met 7 punten en met 5 punten staat Kevin Doets op de vijfde plaats.

Voor een volledige tussenstand verwijzen we je graag door naar www.ndbdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws