Nederlandse Darts Bond ontvangt ruim 200.000 euro van Nederlandse Loterij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond ontvangt ruim 200.000 euro van Nederlandse Loterij

Nederlandse Darts Bond ontvangt ruim 200.000 euro van Nederlandse Loterij

De Nederlandse Darts Bond heeft van de Nederlandse Loterij een cheque ter waarde van €209.248 ontvangen. Dit geld is afkomstig uit de opbrengsten van de Nederlandse Loterij, die hiermee de Nederlandse sportwereld en ook achttien goede doelen ondersteunt. De totale afdracht van de Nederlandse Loterij aan de sport over het jaar 2020 bedraagt €45,2 miljoen. Het geld dat de Nederlandse Loterij aan de sport uitkeert, wordt verdeeld door sportkoepel NOC*NSF.

Mede dankzij de jaarlijkse bijdrage van de Nederlandse Loterij kan de NDB haar beleid zoals gewenst in de praktijk brengen. De bijdrage die de NDB ontvangt, is in lijn met subsidies die de afgelopen jaren zijn verstrekt. Bij het opstellen van de begroting voor dit jaar was daarmee al rekening gehouden. Zonder deze bijdrage is het onmogelijk om alle ambities waar te maken. Dit geld investeren ze in de jeugd, in de paradarters, in de competitiedarters en in de selectiespelers.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.ndbdarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws