Nog enkele plaatsen beschikbaar voor koppels Bovensluis Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor koppels Bovensluis Open

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor koppels Bovensluis Open

Darten blijft ‘fun’. Dat is voor ons altijd een reden om met veel plezier de Darts Forever wedstrijden in het restaurant van Fort Bovensluis te mogen organiseren. En iedereen weet dat wij darten voor KiKa. Jaarlijks willen wij een waardevolle bijdrage aan Stichting KiKa kunnen leveren, om kinderen kankervrij te krijgen.

U en vele sponsoren helpen ons daarbij om een dankbaar resultaat te behalen. Daar zijn wij heel erg blij mee. Met veel plezier nodigen wij u nu uit voor ons koppeldartsevenement Bovensluis Open’ op zondag 12 augustus 2018.

Tot de grote reeks van deelnemers behoort zeker het koppel uit Belgie Dimitri van den Bergh en Brain Raman (Dimitri) oa bekend van het PDC WK Darts, Ongetwijfeld gaan de Nederlandse deelnemers geduchte tegenstand leveren. De wedstrijden starten om 13.00 uur. Ook Mastercaller Jacques Nieuwlaat bekend van RTL7 Darts en tevens ons ambassadeur zal niet ontbreken om de finalés te callen.U bent van harte welkom om alle darters aan het werk te zien op Recreatiepark Bovensluis, Oostdijk 22, Willemstad. De entree is gratis.

Naast een sportieve dartsomgeving zorgen wij ook voor een vermakelijke omgeving. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de speeltoestellen van Recreatiepark Bovensluis of heerlijk zwemmen bij mooi weer, Verder hebben wij met Ron Caminada een grappige karikatuur tekenaar in huis, en een animatieteam voor de kinderen zal ook aanwezig zijn. En wat nooit op onze evenementen ontbreekt is natuurlijk de grote loterij ten behoeve van Stichting KiKa met zoveel prachtige prijzen.

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor koppels Bovensluis Open

Het is bovendien de bedoeling dat er op deze dag een prachtige cheque gaat worden uitgereikt door André en Cor die een fietstocht hebben gereden van Putten naar Rome. Dit alles voor de goede doelen KiKa en de Rode Draak. Het is de bedoeling dat ze zaterdag 11 Augustus het laatste stukje van Putten naar Camping Bovensluis Willemstad fietsen en daar groots worden onthaald voor hun prachtige prestatie tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Tevens zullen André en Cor deelnemen aan het dartevenement en op de dartavond ook de cheque uitreiken die ze samen bij elkaar fietsen.

Wij streven met de ‘Bovensluis Open’ weer naar een mooie promotie van onze dartssport met aansluitend de onmiskenbare aandacht voor KiKa.

De ‘Bovensluis Open’ in Willemstad is een uitnodigende ontmoetingsplek voor mensen. U komt toch ook?

Inschrijven kan nog steeds voor dit evenement maximaal 64 koppels. en op dit moment hebben we 57 koppels ingeschreven staan dus wees er snel bij. Inschrijven kan via de website www.dartsforever.nl of [email protected]

Er zal ook een reservelijst worden aangemaakt zodat de kans nog groot is dat je mee kan spelen i.v.m dat er altijd koppels onverwachts niet komen opdagen.

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor koppels Bovensluis Open

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws