Open Alblasserwaard krijgt na singeltoernooi nu ook koppeltoernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Alblasserwaard krijgt na singeltoernooi nu ook koppeltoernooi

Open Alblasserwaard krijgt na singeltoernooi nu ook koppeltoernooi

De afgelopen 4 jaar werd er op Hemelvaartsdag het Open Alblasserwaard singeltoernooi afgewerkt. De eerste editie werd gewonnen door Cor Ernst, het daar daarop prolongeerde Ernst zijn titel, waarna in 2011 Kim Huybrechts (Be) de wisselbeker van Ernst over nam. Afgelopen editie was het jong talent Jeffrey de Graaf die van de 130 deelnemers de sterkste was.

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren is er nu besloten ook een Open Alblasserwaard Koppeltoernooi te gaan houden. Het koppeltoernooi zal plaatsvinden op zondag 12 augustus 2012. Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl voor € 10,- per koppel of op de wedstrijddag zelf voor € 15,- per koppel. Voor de winnaars zal er een envelop van € 200,- klaar liggen.

Inmiddels is er door de organisatie bevestigd dat het Open Alblasserwaard singel toernooi volgend jaar gewoon weer zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag. De inschrijving hiervoor is al weer open. Dit prestigieuze toernooi kent plaats voor maximaal 128 darters en de winnaar mag maarliefst € 600,- in ontvangstnemen.

De organisatie zal in handen zijn van SterkDarts en de toernooien zullen dus onderdeel zijn van de SterkDarts Tour en zodoende dus meetellend voor de SterkDarts Ranking. Open Alblasserwaard singels is ingeschaald als B-toernooi. En het koppeltoernooi is ingeschaald als D-toernooi. Meer informatie vindt u op www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws