SuperLeague speelweek 18 "Strijd om titel tussen Oranjebar en L&L" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

SuperLeague speelweek 18 "Strijd om titel tussen Oranjebar en L&L"

SuperLeague speelweek 18 "Strijd om titel tussen Oranjebar en L&L"

De nederlaag die het SuperLeague-team Oranjebar 1 leed tegen L&L Nederhemert 1 zou hen weleens duur kunnen komen te staan. De titel heeft het team uit Mariahout nog altijd in eigen hand want bij een gelijkspel of winst op café De Schot pakken ze morgen het landskampioen in de hoofdklasse van de SuperLeague voor de vijfde keer op rij. Mochten ze echter een nederlaag leiden en L&L Nederhemert 1 doet haar plicht tegen Dart Team Venlo dan kan de titel nog aan de neus van Oranjebar 1 voorbij schieten. Er is dus geen pijl op te trekken naar welke locatie de Nederlandse Darts Bond morgen het beste kan afreizen met de kampioensschaal.

Morgen zal de beslissing vallen in de 18e speelweek van de SuperLeague. De strijd om de titel van de hoofdklasse zal met live updates te volgen zijn via Dartfreakz.nl.

Update: Voor een uitgebreide voorbeschouwing inclusief de overgangsklassen en regioklassen verwijzen we je graag door naar dit artikel op website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws