Verschuivingen in speelschema UK Open vanwege afwezige Finnan PDC
PDC

Verschuivingen in speelschema UK Open vanwege afwezige Finnan

Verschuivingen in speelschema UK Open vanwege afwezige Finnan

De uit Ierland afkomstige Connie Finnan heeft zich noodgedwongen teruggetrokken van deelname aan de UK Open vanwege persoonlijke redenen. De regerend Tom Kirby Memorial Irish Matchplay kampioen had zich gekwalificeerd voor de UK Open waarbij hij zijn debuut zou gaan maken maar moet verstek laten gaan vanwege zijn thuissituatie. Hierdoor heeft zijn tegenstander Andy Murray een vrijloting in de voorronde en is hij verzekerd van een plaats in de eerste ronde.

Verder vinder er verschuivingen plaats in het wedstrijdschema waarbij alle wedstrijden op baan 4 één wedstrijd naar voren worden gehaald. Voor de 10 Nederlanders die zich hebben geplaatst heeft dit geen gevolgen aangezien deze niet op baan 4 stonden gepland. De Nederlanders die zich hebben geplaatst voor de UK Open van zijn Roland Scholten, Jelle Klaasen, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Jerry Hendriks, Gino Vos, Co Stompe, Mareno Michels en Toon Greebe.

Van 7 tot en met 10 juni wordt de UK Open gespeeld.

Bron: Dartfreakz.co.uk
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws