Terugblik op speelronde 2 van de SuperLeague met 3 x 170-finish Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Terugblik op speelronde 2 van de SuperLeague met 3 x 170-finish

Terugblik op speelronde 2 van de SuperLeague met 3 x 170-finish

Afgelopen weekend stonden alweer de tweede wedstrijden op het programma van de SuperLeague. Deze speelronde leverde direct een aantal mooie confrontaties op. Daarnaast wisten maar liefst 3 spelers een170-finish te gooien, te weten: Rick Hofstra, Roger Palmen en Wilco Kramp. Kay Smeets wist met 7 180-ers, de meeste maximale scores te gooien op de voet gevolgd door 6 spelers met zes maximale scores. Daarnaast is het leuk om te vermelden dat in de wedstrijd tussen Legend Reen Sneek en Twenty Six Urk de 120-finish maar liefst 5x werd gegooid.

Hieronder een korte terugblik. De volgende wedstrijd staat komende zaterdag op het programma.

Hoofdklasse:
Team Winsum Sneek blijft de koploper, ze wonnen met 7-3 van Vrijbuiter Superleague en boekte zo wederom de ruimste overwinning in de hoofdklasse. Twenty Six Urk blijft de koploper in de nek hijgen. In Sneek wonnen ze in een spannende pot met 4-6 van Legend Reen Sneek. Ook de Goudenregenbar en Café de Dissel staan op 6 punten. De Goudenregenbar won op bezoek bij Bosgenoegen met 4-6 en De Dissel versloeg knap Oranjebar met dezelfde cijfers. ‘t Vrijthof Allstars boekte een knappe 3-7 zege in Den Haag bij DKE RW Repair.

Overgangsklasse A:
Cafe Kremer behoudt de eerste plaats na een 7-3 zege op De Gouden Leeuw. SLT Langhenkel vastgoed zit ze echter op de hielen, zij wonnen met 6-4 van DCG Trainingsdarts. Superleague team De Karre pakte het eerste punt, de Moriaan werd thuis op 5-5 gehouden. Vostars United pakte ook hun tweede zege van het seizoen, ze versloegen SLT de Planeet met 6-4 en houden zo de koppositie in zicht. Tot slot hield De Stam Winterswijk de punten in eigen huis met een 7-3 zege op Toornsmit.

Overgangsklasse B:
In de Overgangsklasse B lijken alle teams goed aan elkaar gewaagd. Alleen Dartcafe Nouveau heeft nog de volle buit na twee duels, ze wonnen thuis van SL Dubbel10 uit Arnhem. Xtreme sport Tilburg versloeg SL ut Wiel met 8-2 en Fanatics Weert verloor thuis met 3-7 van een sterk spelende Parketvloermeesters. Pluym Schilderwerken ging in Eindhoven onderuit tegen Shovel Darts Team, de gasten wonnen met 4-6. Dart Team Venlo won een hoogstaande wedstrijd in Geleen met 3-7 van De Reunie-Adro Parket.

Overgangsklasse C:
Cafe Sante Leiden is na hun degradatie uit de startblokken geschoten. Dit keer werd er met 2-8 gewonnen bij ZDF Sport Pub Goes. Sonny’s Darts/De Stoof en SLT De Salamander wonnen ook hun tweede wedstrijd op rij. Sonny’s Darts won met 3-7 op bezoek bij DZJ Hippo Hilversum en de Salamander won met dezelfde cijfers hun uitwedstrijd tegen Primadarts. Sportsbar Potters Hoofddorp won in Breda van Oranjestad, ook daar werd het 3-7. Tot slot speelden Eddie’s druifjes en Superleague Rotterdam met 5-5 gelijk in Houten.

Tekst Marko Bok & NDB

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws