Winmau weer verbonden aan de Winmau World Masters 2022 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Winmau weer verbonden aan de Winmau World Masters 2022

Winmau weer verbonden aan de Winmau World Masters 2022

Van 8 t/m maandag 12 december staan de Winmau World Masters, de WDF World Open en de WDF World Championship Qualifier op het programma. Deze evenementen worden gespeeld in de Bonte Wever in Assen. Het belooft een spannend dartsfestival te worden voor spelers van over de hele wereld!

Fantastisch dartsfeest voor iedereen
De WDF World Open & WDF World Championship Qualifier zijn open toernooien en iedereen kan dus deelnemen! Wil je kans maken om mee te doen aan de WDF World Championship, oftewel het WDF WK, doe dan zeker mee aan dit kwalificatietoernooi! Maar je mag de eerste editie van de WDF World Open (zaterdag 10 december voor senioren, vrijdag 9 december voor jeugd) ook zeker niet missen! Inschrijven kan door hier te klikken.

Deelname aan de Winmau World Masters
Deelnemen aan de Winmau World Masters is alleen mogelijk voor geplaatste spelers. Een volledige lijst van de spelers die zich hebben gekwalificeerd via de WDF kun je vinden op de website van de WDF en in dit overzicht kun je zien welke Nederlanders zich rechtstreeks geplaatst hebben.

Daarnaast mag elk aangesloten land bij de WDF enkele spelers afvaardigen die nog niet geplaatst waren. De NDB heeft deze plaatsen ingevuld met spelers uit de Nederlandse selectie en op basis van prestaties op diverse nationale toernooien (de NDB Ranking, LaCo en Superleague) en internationale toernooien. Tot slot hadden alle spelers die nog niet geplaatst waren nog een laatste kans om zich alsnog via de eerste NDB ranking van dit nieuwe seizoen (Open Rotterdam 2022) te plaatsen voor de Winmau World Masters.

Al deze spelers hebben de afgelopen periode een persoonlijke uitnodiging ontvangen van de NDB op de bij ons bekende e-mailadressen. Deze spelers moeten echter wel hun deelname aan de Winmau World Masters bevestigen aan de NDB, aangezien de NDB deze inschrijvingen moet doorgeven aan de World Darts Federation. In dit overzicht kun je zien welke Nederlanders kunnen deelnemen aan World Masters.

Indien je een speler kent op deze lijst, die zijn of haar deelname nog niet heeft bevestigd, geef dit dan aan hem of haar door! Want de NDB kan hun deelname alleen garanderen indien wij voor het einde van de week een bevestiging hebben ontvangen van de betreffende spelers!

Let op: alle spelers die zijn geplaatst voor de Winmau World Masters moeten zichzelf wel inschrijven bij de WDF. Dit is kosteloos en kan door hier te klikken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws