Zondag de vijfde Winmau NDB ranking het Open Fries Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Zondag de vijfde Winmau NDB ranking het Open Fries

Zondag de vijfde Winmau NDB ranking het Open Fries

Op 2 april 2023 staat alweer de vijfde Winmau NDB Ranking van dit seizoen gepland: Open Fries. Deze NDB ranking wordt georganiseerd in samenwerking met de Friese Darts Bond (FDB). De online inschrijving is inmiddels weer geopend!

Wil je ook meedoen aan de Open Fries? Schrijf je dan snel in! We hopen natuurlijk weer erg veel darters te mogen begroeten op de vijfde NDB Ranking van dit seizoen. Niet alleen zijn er mooie geldprijzen te winnen. Ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters welke na het NDB Rankingseizoen in het eerste weekend van juli gehouden zal worden.

Waar is de vijfde NDB Ranking?
Sporthal De Duker
Dwarsvaartweg 2
8391 ML Noordwolde

Inschrijven Heren A en dames:
Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar [email protected].
Let op: Gebruik bij de inschrijving het emailadres waarop je tijdens het toernooi de DartConnect notificaties wilt ontvangen.

Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 1 april 2023 - 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Inschrijven overige categorieën:
De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!

Lees hier het volledige artikel.

Tekst/Bron NDBdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws