Van Barneveld teleurgesteld in Littler: “Verwachtte wel een sms'je terug” PDC
PDC

Van Barneveld teleurgesteld in Littler: “Verwachtte wel een sms'je terug”

Van Barneveld teleurgesteld in Littler: “Verwachtte wel een sms'je terug”

Raymond van Barneveld heeft aan de ene kant bewondering voor de 17-jarige dartsensatie Luke Littler, maar is aan de andere kant wel teleurgesteld in Littler, zo vertelde hij aan sportnieuws.

“Ik heb begrepen dat ik zijn grote voorbeeld ben. Dat je op het WK geen praatje maakt kan ik wel begrijpen, maar bij andere toernooien... Laatst liep ik een keer naar hem toe, om een handje te geven. Dan doet-ie even zijn oortjes uit en zegt-ie alleen het hoognodige."

Van Barneveld besloot daarop Littler online te benaderen in plaats van in het echt. Na een appje kreeg de vijfvoudig wereldkampioen wel reactie. "Daar reageerde hij op met: ja, ik reageer alleen op sms. Whatsapp zit ik eigenlijk niet op. Nou prima, heb ik een sms'je gestuurd: gefeliciteerd met Wieze. En dan ook niks. Prima. Dan ben ik er ook wel een beetje klaar mee. Als ik dadelijk een keer de vraag krijg of ik wat voor hem wil doen, pas ik ook."

"Ik snap dat je duizenden berichtjes krijgt, maar ik ben natuurlijk niet zomaar iemand. Als ik jarenlang jouw inspiratiebron ben geweest, dan verwacht ik ook wel een sms'je terug." Lachend zegt Van Barneveld: "Die gozer zit de hele dag in z'n telefoon, rot op."

Naast kritisch is Van Barneveld echter ook lovend over de WK-finalist. "Deze gozer is zo geniaal goed. Die maakt zich nergens zorgen om, joh. Die staat op zijn zeventiende al te spelen alsof hij dit al jaren doet."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws