Co Stompe "Het is geen pretje en eigenlijk wil je alleen weglopen" PDC
PDC

Co Stompe "Het is geen pretje en eigenlijk wil je alleen weglopen"

Co Stompe "Het is geen pretje en eigenlijk wil je alleen weglopen"

Nagenoeg heel darts liefhebbend Nederland zat ook afgelopen zondag weer voor de buis om te aan schouwen of het wonder voor het Nederlands elftal dan toch nog zou voltrekken. De beginfase was hoopvol maar uiteindelijk viel toch het doek en wist Oranje het schokkende aantal van 0 punten te behalen in de poule. Een harde klap die verwerkt moest worden, zo ook in huize Stompé. laat weten mee te leven met het elftal en doet een oproep om achter het team te blijven staan.

“Ik weet wat het is om te verliezen. En hoe goed je ook je best doet om het te verwerken, het onder woorden te brengen of om voor de camera rustig te blijven, het is geen pretje en eigenlijk wil je alleen maar weglopen,” aldus Stompé.

“We leven allemaal mee tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal en dan roepen we allemaal hoe het beter moet. Ik ook. Maar mijn insteek van dit verhaal is om achter de jongens en de coach te blijven staan. Ik weet zeker dat de jongens naar eer en geweten en naar de vorm en de kunnen van de dag hun stinkende best hebben gedaan. Maar dat was nu niet genoeg.”

“We balen, we mopperen en zijn verdrietig maar ondanks dat alles blijf ik achter Oranje en de coach staan.”
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws