De Graaf wint ‘Nederlandse finale’ op Nordic en Baltic Tour PDC
PDC

De Graaf wint ‘Nederlandse finale’ op Nordic en Baltic Tour

De Graaf wint ‘Nederlandse finale’ op Nordic en Baltic Tour

Afgelopen zondag stond het vierde PDC Nordic & Baltic Pro Tour toernooi van het jaar op het programma. Opmerkelijk genoeg was de finale in dit toernooi van de Scandinavisch/Baltische tour er eentje tussen twee spelers die beiden hun roots in Nederland hebben.

Als een van de twee tourkaart houders uit Scandinavië is Jeffrey de Graaf een van de favorieten in deze toernooien. De uit Nederland afkomstige Zweed maakte dit opnieuw waar en versloeg onder meer Dennis Nisson en Darius Labanauskas onderweg naar de finale.

In die finale wachtte niemand minder dan de uit Nederland afkomstige man uit Noorwegen Cor Dekker. Dekker versloeg onder meer Benjamin Drue Reus en Andreas Harrysson en bereikte zo knap de finale.

In die ‘Nederlandse finale’ kwam er een beslissende leg aan te pas, en met een 15-darter was het Jeffrey de Graaf die deze naar zich toe trok en met een 6-5 overwinning zijn tweede toernooi van het jaar won.

Finale

Jeffrey de Graaf 6-5 Cor Dekker

Halve finale

Cor Dekker 6-5 Andreas Harrysson
Jeffrey de Graaf 6-3 Darius Labanauskas

Kwartfinale

Cor Dekker 6-4 Benjamin Drue Reus
Andreas Harrysson 6-4 Jani Keskinarkaus
Jeffrey de Graaf 6-3 Dennis Nilsson
Darius Labanauskas 6-4 Thor Helmer Johansen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws