Development Tour 13 & 14: opnieuw Nederlands succes? PDC
PDC

Development Tour 13 & 14: opnieuw Nederlands succes?

Development Tour 13 & 14: opnieuw Nederlands succes?

In Halle 39 te Hildesheim, Duitsland worden vandaag wederom twee Development Tour toernooien gespeeld. Deze tour is bestemd voor spelers van 16 tot 24 jaar oud die buiten de top-32 van de wereld bivakkeren. De twee spelers die dit jaar op deze tour het hoogst eindigen, worden beloond met een PDC Tour Card voor 2024 en 2025 en met een startbewijs voor het komende WK. In de top-3 staan momenteel twee Nederlanders: Gian van Veen staat nipt achter lijstaanvoerder Luke Littler, Wessel Nijman complementeert de top-3.

Gisteren was Halle 39 het decor van Development Tour 11 en 12. Wessel Nijman won namens Nederland het twaalfde toernooi. Engelsman Bradley Brooks ging met de elfde aan de haal. De titel van de reeds gehouden toernooien viel in bijna de helft van de gevallen ten prooi aan een Nederlander: Gian van Veen was driemaal het sterkst, Nijman won er twee.

Volg hier de verrichtingen van de grootste talenten van de dartsport van vandaag.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws