Deze kerel viert zijn overwinning op genante wijze zoals wij het niet hoefden te zien PDC
PDC

Deze kerel viert zijn overwinning op genante wijze zoals wij het niet hoefden te zien

Deze kerel viert zijn overwinning op genante wijze zoals wij het niet hoefden te zien

Op de Players Championship zagen we dit weekend een moment waarbij de viering van Jermaine Wattimena na de winst op Richard Veenstra iets meer toonde dan bedoeld.

Maar de kerel op de volgende beelden won ook zijn duel alleen liet die nog iets meer zien wat voor veel kijkers niet nodig was geweest. Ben je toch nieuwsgierig geworden dan kun je dit bekijken op deze beelden.

Deze kerel viert zijn overwinning op genante wijze zoals wij het niet hoefden te zien

Dit moment deed zich voor op een darttoernooi in Amerika en de reactie van de aanwezigen doet vermoeden dat dit niet de eerste keer was. Ze leken er namelijk niet van op te kijken en zijn tegenstanders feliciteerden hem na afloop.

In het voetbal zou dit een gele kaart hebben opgeleverd en dat doet ons denken aan wat er zou gebeuren als dit op het podium bij de PDC zou worden gedaan. Maar daar hoeven we niet lang over na te denken want dit blijkt namelijk al eens te zijn gebeurd.

Het was Colin Lloyd die dit deed op het podium van het PDC WK 2012. Opvallend is wel dat hij hierbij geen overwinning vierde maar een nederlaag en wel tegen Gary Anderson.

Dit kun je hedendaags niet meer voorstellen en dit verwachten we dan ook niet op de aanstaande editie van het wereldkampioenschap. Vanaf 15 december tot en met 3 januari wordt het PDC WK 2024 gespeeld en nu de loting bekend is begint het toernooi echt te leven en is het nog aftellen van enkele weken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws