Deze toernooien kijk je in juni gratis op Viaplay TV zonder een abonnement PDC
PDC

Deze toernooien kijk je in juni gratis op Viaplay TV zonder een abonnement

Deze toernooien kijk je in juni gratis op Viaplay TV zonder een abonnement

Goed nieuws voor dartsliefhebbers zonder Viaplay-abonnement want in juni worden er weer dartstoernooien gratis uitgezonden op televisie. Twee toernooien zijn namelijk te volgen op Viaplay TV, voorheen bekend als SBS9.

Op 14 en 15 juni kun je genieten van de Poland Darts Masters op Viaplay TV. Dit World Series-evenement duurt twee dagen en onder andere Michael van Gerwen en Luke Littler zullen in actie komen. De wedstrijden worden live uitgezonden.

Later in de maand, op 27 en 28 juni, worden ook de eerste speeldagen van de World Cup of Darts gratis uitgezonden op Viaplay TV. Dit landentoernooi bestaat uit teams van twee spelers die hun land vertegenwoordigen. Voor Nederland zullen Michael van Gerwen en Danny Noppert deelnemen.

Het aankomende weekend vindt er nog een World Series-evenement plaats, de Nordic Darts Masters. Dit toernooi wordt echter niet gratis uitgezonden en is alleen te zien via de streamingdienst Viaplay.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws